![]() |
Odp: Styl kuchni i łazienek-nowy pack na kwiecień 2008
Cytat:
Mi się podoba pomysł na taki mini pack, zawsze mi brakowało w simach jakichś fajnych kuchni i łazienek. |
Rany...nie mają co wymyślać...widac ze im się pomysły kończą...następny minipack; "Przedpokój" xD
|
Ea tylko kase zbija na akcesoriach!
|
http://ww1.www.ea.pl/games/687/news/20633/
mam nadzieje, ze nie bylo jeszcze tego ;) |
No sorry, może się to przydać do wystroju wnętrz i wogóle, ale czemu nie mogą tego dać razem z np. Czasem Wolnym.?
Coś mnie to nie pociąga... Ale mam już większość gier z serii TS2 wie=ęc to raczej też kupie :P |
Mysle, ze to bedzie najbardziej przydatny mikrus(mini-dodatek).
Wkoncu dodadza cos funkcjonalnego i przydatnego, bo zbyt wiele rzeczy do lazienki i kuchni nie ma :/. Ale po tym co zobaczylem po zakupie H&M to co najwyzej sciagne se z neta ten dodatek mimo, ze to piractwo :P. |
Pewnie dadzą kilka szefek do kuchni i jakis prysznic, obrzygane kafelki jak w Na Studiach i tyle. :wacko: Nic ciekawego pewnie nie będzie w tym minipacku.
|
Może i kończą się im pomysły ale co z tego :) .. Większość ludzi którzy "psioczą" na mini packi i tak je kupuje ;) .. a kilka nowych rzeczy się przyda.. ja np osobiście nie lubię ściągać dodatków z netu .. i pomysł takich mini dodatków mi się podoba
|
Tutaj macie pierwszy trailer tej gry (link) http://pl.youtube.com/watch?v=uu-l1Hrxil4 Pozdr.:) |
Niewiele po tym mogę zobaczyć. o.O
Ale fajne są te szlafroki. xD Nie wiem czy mi się będzie podobało... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:16. |