![]() |
Odp: Opis wszystkich celów wakacyjnych
Dzięki w piątek będe miała dodatek Podróże i to mi się bardzo przyda!!!Dodaje reputacje.Bo nawet przepisywanie wymaga czasu!!!
|
Bardzo przydatne. Na pewno wykorzystam : ). Ile na to poświęciłeś/aś?
|
Cytat:
przecież jest napisane ,że 3 godziny ,po co znów to samo pytanie. |
dzięki wielkie :D ja nie ma jeszcze tylko kilku ;) coś nie mogę dorwać tego pirata xp i nie wiem jak wy, ale ja gdzieś czytałam, że ten duch pojawia się, gdy podnosimy flagę na statku pirackim...
|
Witam moze to juz bylo ale nie moge znalezc jaknauczyc sie tych cwiczen Tai Chi ??? Pierwszy raz nauczyl mnie stary medrzec teraz pojechalam innym simsem i medrzec nauzyc tylko legendy i zniknal wracam tam ale go nie ma a gdy odwiedzam parcele publiczne nikt nie cwiczy Tai Chi bardzo prosze o odpowiedz zostal mi tylko 1 dzien i wtedy powrot do domu. :(
|
Cytat:
|
a ja myślałam że jak jest ten cel śpij pod gwiazdami to w wiosce takamizu....
Świetny poradnik. Zaraz dodaje reputacje Edit: Chciałam coś dodać w temacie. Gesty: Wyspa Twiki : Luzak Wioska Takamizu: Ukłon Kraina Trzech Jezior : nie wiem ;( jutro sprawdzę) |
Wg. mnie bardzo dobry poradnik.
Ja najwyżej 5 spełniam zwykle ;) |
Cytat:
;) ). Ja się tego nauczyłam na terenie takiego hotelu Dymiący smok i (nie wiem czy u ciebie będzie tak samo) był tam taki facet w kimono co się azywał Mikołaj cośtam:) A jak nie wyjdzie to spróbuj pójść do tego chińczyka a jak nie masz mapy to jedź do domu, wpisz kod boolProp TestingCheatsEnabled true i z shiftem kliknij na swojego sima i poszukaj opcji make my sim contact (czy jakoś tak) to będziesz znała wszystkich z otoczenia i jak tam mieszka sim z mapą to go zaproś a jak przyjdzie to też kliknij na niego z shiftem i wybierz Make selectable i automatycznie przejdzie do rodziny. Możesz już jechać na wakacje ale jak nie chcesz tego sima niechcący skasować( zostanie usunięty z poprzedniej rodziny) to wybierz opcję wręcz podarek i niech da ci tą mapę. Jak już to zrobi to kliknij na niego z shiftem i wybierz Make unselectable. Ale się rozpisałam:) Uff... xD |
Przydatne. Dzięki.
Podziwiam, że chciało ci się to wszystko pisać ;D . |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:01. |