![]() |
Odp: Droga Do Prawdy- komiks
Lizek - Ale jak ??
______________ Czekam na kolejny odcinek |
Bardzo fajny komiks. Zaciekawił mnie i nie mogłam się oderwać! A mnie nie zachwyca byle co!
|
Kiedy piszesz posta, masz ikonkę takiej ziemi i łańcucha. Widzisz to? Kliknij, pojawi się okienko.W oknie "Wprowadź tekst, który ma pojawić się zamiast linka" wpisz - przykładowo - "Odcinek I". Naciśnij OK, i pojawi się okienko, w którym wystarczy wpisać adres posta z odcinkiem (musisz go wcześniej skopiować), wkleić i dać OK.
|
Tez to dodam twoje "Chmmm..." powinno byc przez samo h a tak mi sie troche wydaje ze twoje "pokarze" tez jest zle. ale fajnie sie zaPOWIADA
|
Lizek - dzięki :D
Chmmmmm rządzi :D |
To FS nie przypadło mi do gustu. Zobaczyłam mnóstwo błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Czasem nie było dużej litery na początku zdania, czasem był odstęp w tym miejscu, co nie potrzeba. Co do Chmmmmmmmmmmm to sie nie czepiam :) Nie bierz mojej oceny do siebie- po prostu za dużo się tam dzieje. Poozdrovka XD
|
Olusiu... Ty też zrobiłaś błąd xD A mianowicie Chmmmmmmm A co do komiksu jest ciekawy. Kilka błędów się znajdzie ale to nic:) moja ocenka 9/10
EDIt Ale skoro Chmmmmm rządzi ;) |
już tak szybko pojawiło się w telewizji bez sensu
|
Pisz dalej fajny fs chociaż nie rozumiem koleś kazał jej jechać po pomoc a potem ją straszył :) :) :) :) :) :) ocenie po 2 odcinku
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:48. |