![]() |
Odp: Dom "Drewniany smok" by Tiunivell
Cud - Miód!
Domek cudny. Tak samo jak dwa poprzednie. Ja również chcę wystawić domek na forum, ale boję się ocen. :P Bez gadania - 10/10 |
kotek23- chodzi o to, żeby właśnie wysłuchać tych ocen i starać się robić coraz lepsze domki, więc wstawiaj ^^
|
Ogulnie ładnie tylko niekture zeczy nie pasuja takie jak zioła z czeterch pór roku
|
10/10 piękny a to okrągłe w kuchni to lustro
|
Simka997- zioła do parzenia tradycyjnej, japońskiej herbaty o.O, pasują jak najbardziej o.O (PS piszemy niektÓre i RZeczy :) )
secret-name532- to okno, dochodzi w The Sims 2 Podróże :D |
Holender, Francuz, Niemiec ! Tiunivell ma o jeden domek więcej w podpisie ,a ja się nie kapnełam :angry: :smirk:
Umiejętnością nie jest tylko zbudowanie cudnego domku ,ale i przedstawienie go w dobrym świetle. Udaje Ci się to znakomicie. Do rzeczy (czyt.oceny) : Na dzień dobry wita nas dżungla przed domem. Parę roślinek mniej i byłoby lepiej. Przedpokój jest mały jak dla mnie , kolor podłogi zmieniłabym od razu (może jakieś ciemne panele?). Kuchnia znowu mi się nie podoba. Tutaj to bym wszystko zmieniła... Łazienka jak już wspomniała Ruika zbyt porcelanowa, ale nareszcie zobaczyłam lampy ,których brakuje mi w innych pomieszczeniach. Pokój do spożywania posiałków i picia herbaty (ale długa nazwa :p) - ładny i "czuć" zapach parzonej herbatki. Jest jednak jedno "ale" bardziej podobałby mi się jeżeli byłby kwadratowy i większy. Sypialnia - pomieszanym stylom mówię NIE ! (ale takie stanowcze ^^) Jakiś obraz z ptakiem na całą ścianę i lampa obok pani Kio kompletnie mi nie pasuje. Nawalone mnóstwo ozdób kosztem jakości wyglądu całości. Pokój wypoczynkowy pani Kio -ten pokoik mi się podoba pomijając okna(o tym napisze późnej) i obrazy na ścianach. O ! Jest lampion ^^ Tył domu -podoba mi się ,ale znowu czuję się jak w buszu (chyba ,że to efekt zamierzony). Jest fontanna ^^. Okna - nie pasują mi kompletnie .Zawsze wydawało mi się ,że powinny być takie duże prostokątne ,a nie okrągłe. Moja ocena (z oddali słychać fanfary): 8/10 A dalczego ? Bo mimo wszystko twierdzę ,że masz talent i nie możesz go zmarnować przez ochrzaniant Nudy :) |
no może byc!
skąd masz kostke na zewnątrz? |
Cytat:
Podłogę nie pamiętam skąd mam, w poszukiwaniu idealnej zwiedziłam mnóstwo stronek i teraz tej konkretnej nie pamiętam. Nuda- lampy są, ale przysłaniały rzeczy na zdjęciach to je usunęłam i ponownie umieściłam po skończeniu sesji :) W kulturze japońskiej kwadratowe są tylko place i pokoje, w których przyjmuje się gości, resztę robią zwykle na planach prostokątów. Efekt buszu zamierzony, a okna.... prawdziwie japońskie o.O Dzięki za opinie :D |
Dom jest ładny ale mogłaś dać panele na korytarzu a nie dywan ale cóż...do bryły dałaś zły dach ale co tam... w kuchni mogłaś dać bardziej pasujące do szafek panele a poza tym mogłaś tam dać jakieś szawki na góre pod dolnymi szafkami jeśli masz ( chyba mnie rozumiesz? ) co do łazienki mam tylko jedno zastrzeżenie złe kafelki podłogowe a ten pokój do czegoś tam co do niego to nie mam żadnych zastrzeżeń a do sypialni też mogłaś dać panele i zostawić tam troche dywanu a pokój wypoczynkowy jest pustawy mogłaś dać inną kanape i panele a dom z tyłu jest bardzo ładny i do niego też nie mam zastrzeżeń Pozdr.:) |
Origáme- dach dałam dobry- trochę jak pagoda o.O Ale może to z moim wyobrażeniem jest coś nie tak xD
Cytat:
Co do reszty uwag- każdy przedmiot daje jakiś klimat :D próbowałam z wieloma i wychodziło gorzej :( Wezmę sobie do serca wasze uwagi, bo - już zaczęłam robić nowy projekt :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:36. |