![]() |
Odp: Dom rodziny Truskawka - Pierwszy dom by kotek23
Och!
Dzieki! Jedna dobra ocena. |
poprawiam ocenę 10/10 brawo przettem niedokładnbie sie dojrzałam domu
jest troche pusto ale ladnie |
Za dużo wolnego miejsca, niedobrane kolory, z przodu jest balkon do którego nie ma drzwi, bryła też mi się nie podoba i za mało roślinności. Przykro mi ale 3/10
|
Nawet nawet ....
Za pusto i nie dobrane kolory... Może jestem zbyt surowa ale ja bym na ocene dała 3... :con: :no: :no: |
ja ocenę daje 4/10
|
Niezbyt :con: bryła może być
kuchnia i inne pomieszczenia trochę nieciekaiwe urządzone no ale nie jest źle! :) |
taak . <;
pomieszczenia są . za duże i za psute zdecydowanie za mało ozdób . kształt bryły nieciekawy . ale nie przejmuj się . jaa też nie umiem robić . brył domu xP i . podłogi i tapety nie są dopasowane . ^^ . ... jak . na pierwszy dom . tak Oo .xD moja ocena . 5/10 . ;DD pozdrawiam . |
Nie podoba mi sie ... JAke z tego odsumowanie :
Duzo pomieszczenia mało obiektów ! :)) ale z czasem bedzie lepiej xD |
a wedlug mnie 9/10 :) sypialnia mi nie przeszkadza- no w końcu dziewczynki marzę o różowym, prawda? no, rzeczywiście- trochę pustki, ale da się znieść :) pozdrawiam :)
|
Baardzo duży ten Twój domek i źle umeblowany. Bardzo dużo miejsca, a mebli mało. Wydaje mi się, że próbowałeś/-aś zrobić dom nowoczesny. Dom nowoczesny nie znaczy: duży, zimny, prawie bez mebli. Ciepłe kolorki, mniejsze pomieszczenia, dywany, ozdoby, a przede wszystkim nie wzorowanie się na maxisowych domkach. Moja ocena? 3/10. Myślę, że kolejne domki będą ładniejsze. Pozdrawiam.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:43. |