![]() |
Odp: Ah , Ci sąsiedzi :/
Tych z jedynki nie cierpię... Pamiętam, że wprowadzając jakąś nową rodzinkę, ZAWSZE, ale to ZAWSZE, przyłaził do mnie Henryk z Majką. Po powitaniu, on szedł oglądać telewizję, a ona zazwyczaj wyżerała strawę, którą wcześniej przygotowała moja simka. Raz tylko wykazali się odrobiną przyzwoitości i przynieśli moim simom kawałek ciasta :P
|
Też ich nie lubię. Zawsze mi się do domu wtryniają i coś robią na co ja nie chce im pozwolić.
|
ja lubie, ale niektórych, bo tych Ćwirów nie lubię :((
|
Cytat:
A wiecie, co mi ostatnio się przydarzyło? W odwiedziny przyszli do mojego sima Frankie i Sylvia Marie Mashuga. Facet był biedny, nie mógł im wiele zapewnić, więc Sylvia Marie szybko sobie poszła, ale Frankiemu zachciało się spać... I wlazł temu facetowi do łóżka! Zwyczajnie sobie zasnął w sypialni pana Stanisława. Tak, wiem, że to strasznie dziwne, ale było tak naprawdę, mam nawet zdjęcie, jakby ktoś nie uwierzył: http://img39.imageshack.us/img39/1356/sims.png Widać że mieszka tutaj tylko ten Stanisław, Frankie przyszedł w gości. Nigdy wcześniej nie zauważyłam w grze takiego zachowania. Naprawdę bardzo dziwne... Zdarzyła Wam się kiedyś podobna sytuacja? |
mnie wkurzają na maksa. wbijają do mieszkania i latają gdzie popadnie... zawsze, ale to zawsze zaliczają mi toalete i lodówke.. ;p
|
Nie cierpię ich. ;[
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tylko teksturka jest inna, bo łóżko zapewne jest zbudowane na bazie innego-maxisowskiego :) Więc nie sądzę, żeby to było przyczyną.
|
Cytat:
Czemu śmiecisz w starych tematach ? ;| przeciez to forum a ona wypowiada swoje zdanie --- u mnie tez czasem sie dzieje. ale jak sie wyspia to sobie zazwyczaj ida xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:43. |