![]() |
Odp: Miejski Cmentarz.
Tak jak moi przedmówcy wspomnieli bardzo fajny pomysł. Jednak wykonanie mnie rozczarowało. Wydaje mi się, że za mało elementów jest strikte cmentarnych. Przeszkadza mi również fakt wielkości cmentarza - jest on za mały. Brakuje mi również kaplicy cmentarnej.
|
Zgadzam się z Ruiką. Za mało mroczna parcela jak na cmentarz. Gdybyś zrobiła jeszcze zdjęcia w nocy bardziej by mnie to przekonało ;]
|
Wszystko ładnie, rozmieszczone w harmonii, nic się nie gryzie.
Ale nie podoba mi się to, że robisz zdjęcia w Trybie Kupowania/Budowania. Te kratki na ziemi psują klimacik zdjęć. Ja zawsze robię grób długi na 3 pola, ale to już kwestia oka ;) |
Cytat:
A co do braku mroczności - nie lubię cmentarzy w stylu gothic:no: Nie chciałabym spoczywać na takim...:ohmy: Wzorowałam się na cmentarzyku (jednym z trzech) w moim mieście. Jest tam dużo zieleni i światła w nocy. Fakt, jest trochę mały, ale co za problem zbudować drugi...W miastach zawsze jest ich kilka (prawdziwych, nie simowych ;)) |
Fajny pomysł, chociaż ja bym zrobiła zdjęcia nocą, żeby było mhrrrocznie ;d.
Ogólnie cmętarz wygląda ładnie i...spokojnie? ;pp 9/10 |
Bardzo ładnie :) 10/10
|
Fajny pomysł i do tego nieźle wykonany ;p 10/10
|
Takie sobie Pozdr.:) |
okropny. ścieżka, kwiatek, nagrobek. wygląda jak plansza do gry w warcaby z autostradą a4 dla żuków.
|
Lubię takie klimaty, ale mogłaś zrobić coś mroczniejszego. Ten cmentarz, choć realistycznie i dokładnie "wykonany", nie ma duszy... jest taki bez wyrazu.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:15. |