![]() |
Odp: Nie mog± się wyprowadzić!!
Spróbuj wynie¶ć rodzinę z domu przez skrzynię rodzin. Tam jest taka ikonka, która przedstawia trzy osoby i strzałkę. WeĽ myszk± t± ikonkę i kliknij na dom, zktórego rodzina ma się wyprowadzić. Wtedy wyprowadzisz cał± rodzinę.
|
a może chodzi o wiek sima ja miałam dorosł± i co niemogłam dopiero jak jej matka stała się emaerytk±
|
Cytat:
poza tym co ma do simki jej matka? lepszej bajki nie slyszalam :laugh: a co do problemu, to mozesz rownie dobrze spakowac lub skopiowac ulubione rodzinki, odinstalowac i zainstalowac gre. duzo nie pomoglam, ale nic... zly dzien mam :( |
U mnie jak klikam na gazetę/komputer to wyskakuje kto ma się wyprowadzić itp. No i wtedy przyjeżdża taksówka i simowie żegnaj± się. A u Ciebie to może być bł±d gry.
|
Je¶li wyskoczy to okienko z simami do wyprowadzki i je¶li z naszym simem nie wyprowadzamy nikogo, to wtedy klikamy ten haczyk na dole, je¶li klikniemy krzyżyk, to anulujemy cał± wyprowadzkę.
|
Od¶wieżam, bo wczoraj mi sie tak zrobiło w grze.
Gazeta i komputer nie pomagały. Nie wyskakiwalo okienko do przeprowadzenia, nic sie nie dzialo, po prostu polecenie znikało. Okazało sie, ze to wina nagrobka, który mialam na parceli. Sim który umarł nie został zarejestrowany przez grę jako martwy. Dopiero jak przeniosłam nagrobek na parcelę publiczn±, to pozostałym simom wyskoczyło wspomnienie o ¶mierci tamtego i juz mogli się wyprowadzić. Może komus sie przyda. Nie wiem czy to bł±d gry, czy też jakiegos dodatku. |
|
student067 - nie offtopuj takimi głupmi postami.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:26. |