![]() |
Odp: Dom "Kolorowe cudaki" by Tiunivell
ładnie ;D cudnie i pięknie.
10/10 bez dwóch zdań. |
Domek jest bardzo ładny, chociaż wydaje mi się, że w niektórych miejscach meble do siebie nie pasują.
Mogłabyś podać link skąd ściągnełaś tą szafe z sypialni? Za domek daję 9,5/10 Czekam na kolejne cuda^^ |
Mi się bardzo podoba ^^ i widzę że masz już Czas Wolny
|
Świetny <3
Powiedz mi z kąd ściągnęłaś to takie do łazienki co wisi koło umywalki, wszędzie tego szukam ;pp cudo poprostu <33 |
Już tworzę temat, gdzie będzie można pobrać domek- tam będziecie mieli linki.
Jeszcze raz proszę moderatorów o zamknięcie tego tematu :) Ruika- mam prawo odpowiedzieć na krytykę i każdą przyjmuję- po to wstawiam domki. Staram się tworzyć coraz lepsze. Nie twierdzę, że domy są idealne- bo to jest oczywiste, że takie nie są :) A jeśli tego nie rozumiesz to to nie jest mój problem :) Wybacz, ale choć bardzo szanuję Twoje zdanie, to mam wrażenie, że próbujesz mi wmówić, że mam jakieś wybujałe ego i jestem zbyt zadufana w sobie, że nie mogę przyjąć do siebie krytyki. A w rzeczywistości tak nie jest :shifty: Tu macie ten sam temat z linkiem download: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=42032 |
Cytat:
|
Piękny domek,troszkę za duża sypialnia a za mała kuchnia ale i tak spoko 9/10 ;P
|
zamykam na życzenie autorki :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:10. |