TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Mam windows vista ultimate (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42169)

Haro 07.03.2008 11:20

Odp: Mam windows vista ultimate

Bledy ze sterownikami najczesciej wyskakuja dopiero w momencie, kiedy juz sdobie chwile grasz. Pojawia sie zazwyczaj Blue Screen of Death i caly komp automatycznie sie restartuje.

Nikol112 07.03.2008 11:23

Mam viste i wszystkie dodatki do simsow i nie narzekam wszystko chodzi oki :) Mam tez Xp na tym samym kompie i jak mówiłam wszystko jest oki :)

Mamełe 07.03.2008 11:26

Autorka tematu ma tylko PODSTAWĘ

Haro 07.03.2008 11:27

Dzieki Nikol, to ze Simsy 2 chodza na Viscie juz sobie powiedzielismy. Moze teraz zamiast pieciu tysieci postow w ktorych bedziemy pisac "Mam Viste i mi chodzi" sprobujemy rozwiazac problem naszej kolezanki?

stokrotqa81 07.03.2008 11:45

No ok ale ja kupiłam w usa i serwis jest w usa :(
tylko nie piszcie że sama jestem sobie winna :( proszę tylko bez takich :( napewno jest taka możliwość ale ja chę uniknąć przeinstsalowania :(
a jak linuksa można sobie zainstalować
ja mam tylko 320 gb dysk :(
linuksa nigdy nie robiłam :(

Haro 07.03.2008 11:47

Napisz mi dane swojego komputera. To jest laptop?

Nie jestes sobie winna :) To przeciez nie Twoja wina :) Zlosliwosc rzeczy martwych :) Nikt w maszynie nie siedzi i nie wie co sie moze sknocic :)

stokrotqa81 07.03.2008 11:49

Tak na razie mam tylko podstawę ale zamierzam kiedyś kupić dodatki podobno najfajniejszy jest "mój własny biznes".

Mamełe 07.03.2008 11:54

na linuksie simsy ci na 100% nie pojdą :D

stokrotqa81 07.03.2008 11:54

Dzięki P. Haro za współczucie :) może spróbuję zainstalować po raz setny.
A tak na marginesie to z tymi dodatkami typu podłogi ściągniętymi to chyba prawda bo mi też okna nie wchodzą na szczęście tylko te duże okna to jeszcze mogę wstawiać /mówię tu o stacjonarnym którego już prawie nie używam bo tam na rzie nie mam dostępu do neta bo muszę kupić router czy jakoś tak bo mam neostradę i na laptopie chodzi super a na stacj. modem się nie chce zesynchronizować :( i radzą mi właśnie kupić router i wtedy będę miała bezprzewodowo w całym domku :) /

Haro 07.03.2008 11:56

Stokrotko, ponowne zainstalowanie Simsow nic Ci nie da. Koniecznie zainstaluj sobie najnowsze sterowniki grafiki, jesli to nic nie da to nie baw sie w zadne serwisy tylko lec z komputerem do zaprzyjaznionego informatyka, ktory wgra Ci Windowsa XP.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:25.