TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Starter "Młodzieńczy wigor" (clean) by Tiunivell (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42190)

sympathique. 08.03.2008 12:37

Odp: Starter "Młodzieńczy wigor" (clean) by Tiunivell

Wybacz, ale domek nieudany. Powinnaś robić mniejsze pomieszczenia, skoro chcesz wstawiać tak mała ilość mebli. Po pierwszym rzucie oka na rzut domu wydało mi się że w nim NIC nie ma :o.
4/10

Tiunivell 08.03.2008 12:40

kago-to-ja- to jest starter, nie zależy ode mnie czy "chcę" taką małą ilośc mebli, zależy od tego na ile pozwolą mi fundusze :)

sympathique. 08.03.2008 13:01

Starczyłoby ci na większą ilość mebli, gdybyś zrobiła mniejszą bryłę i pomieszczenia.

Tiunivell 08.03.2008 13:12

kago-to-ja- wiem, ale biorąc pod uwagę funkcjonalność to po tygodniu czasu gry użytkownik grajacy na tej parceli musiałby rozbudowywać dom, żeby wstawić sobie chociażby nowy kwiatek, ponieważ budynek byłby za mały. Pozwolę sobie przypomnieć, że domek był robiony do działu downloads- czyli użytkowy, a nie dla odpicowania i pochwalenia się na forum.

Pozdrawiam,
T,

Greenlyme 08.03.2008 14:49

Mhm, dość ładny, nie będę się czepiać pustki itd. bo to starter.Nie pasuje mi cała kuchnia, a sypialnia wcale nie jest taka zła. 7,5/10

gauden19 08.03.2008 17:05

Fajny starter, ale nie podoba mi sie obraz miedzy sedesem a umywalką 10/10

Sun_rise 08.03.2008 18:09

Ja zacznę od kuchni, podoba mi się, według mnie ma ciekawy klimat. Nie pasuje tam jedynie lodówka, kolor mógł być inny...Ogólnie domek ładny (nie będę się czepiać, że jest pusto, bo jak ma być skoro nie miałaś kasy). Domek ładny, tylko z salonem coś nie tak. 6,5/10

Björk 08.03.2008 18:20

Dom ma ciekawą bryłę i rozumiem, że to starter, więc akceptuję to, że jest taki pusty i bez ogródka...
Ale przynajmniej można go później umeblować, a nie przeprowadzać lokatorów do innego domu.
Moja ocena 7/10

Simona 08.03.2008 22:16

Uważam, że dom jest ładny i ciekawy, a w dodatku dosyć obszerny. Jak na starter jestem pod małym wrażeniem;). Choć uważam, że mógłby być trochę mniejszy.

jajczens 09.03.2008 07:59

nie podoba mi się:
-kolor lodówki,
-okna obok siebie przy telewizorze,
podoba mi się:
-ustawienie kanapy i telewizora,
-jadalnia.

Ogólnie nie jest źle 8/10 :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:09.