![]() |
Odp: .::Najlepsza::aspiracja::.
ja nie lubie pragnienia zdobywania wiedzy, bo to takie nudne :P i pragnienia romansowania, bo nie lubię psuć związków moich simów ^^ apetyt na smażony ser, to masakra :O szkoda gadać :P
ja zawsze daję pragnienie stworzenia rodziny, pogoń za bogactwem, popularność albo przyjemność. tamte trzy stanowczo odpadają :) |
Pragnienie popularności - jakoś najłatwiej mi się wtedy gra.
|
Czy ja wiem... kiedy mam zamiar zrobić rodzinke to rodzicom daje aspiacje Pragnienie stworzenia rodziny, jeśli wybieram samotnego sima to wybieram albo pogoń za bogactwem albo pragnienie popularności, czasami pragnienie zdobywania wiedzy ale to już rzadziej. Nienawidze romansowania, a pragnienia przyjemnosci nie znam bo mam tylko podstawke poniewaz mam zamalo pamieci, potem bede wgrywala zwierzaki:)
|
nienawidze popularności. świra dostaje jak musze takim simem grać.
moje ulubione to wiedza, rodzina i bogactwo :). wiedzą najłatwiej mi się gra, w rodzinie można sie rozmnażać i rozmnażać, a bogactwo lubię, bo simy z tą aspiracją mają własną ideę umeblowania domu ;p. lubie jak moje simy o czymś same decydują. |
też nienawidze popularnosci,zawsze daje pogoń za bogactwem i pragnienie stworzenia rodziny.
|
Ja również daje Rodzinke i Bogactwo.
Ps. Może ktoś mi na PM napisać, jak mieć tą aspiracje "Smazony ser" czy coś takiego? |
Pragnienie Stworzenia Rodziny rządzi! :>
Najczęściej daję właśnie tę aspirację. Najrzadziej daję Wiedzę, bo to takie... nudne...? A jeśli robię kogoś z Pragnieniem Romansowania, to najpierw robię mu super udane życie towarzyskie i erotyczne, a potem rujnuję mu życie ;) Za karę, że łamał serca i zdradzał. |
Cytat:
jak masz nocne życie i sim z aspiracją niższą niż złota użyje aparatu do zmiany aspiracji to czasem ma pecha i zamiast tej którą wybrano dostaje smazony ser. |
Cytat:
|
A ja najbardziej lubię..... P ragnienie S tworzenia R odziny
Ach te dzieciaki i rozlana woda koło kibelka ^^ Nie no ja akurat nienawidzę Romansowania.. Całe Bara-bara robi się z czasem nudne :P Kto uważa tak jak .Ja.? Do popularności za dużo nie mam.. No może jednak ci przyjaciele - Żenua :P Zdobywanie wiedzy, lol jaki zwał... Wkuwanie, nauka, pisanie, praca, debilizm, zero atrakcji i kujony xP Normalnie bosko.. Bogactwo.. Bo bogaty chce byc każdy z nas xD Uwielbiam, Kocham, adoruje.. Ale nigdy nie wybieram ^^ Poszukiwanie przyjemności.. Mmm.. Nie :P Smażony serek, booski xD Ale jednak zostanę przy Rodzinie :P Rodzina wymiata ^^ (Kurz spod szafek? O_o) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:11. |