![]() |
Odp: Najstarsza osoba grająca w TS2 jaką znacie
wybaczcie, ale dla mnie żałosne jest granie w ts2 przez osoby od 20 roku życia, ok rozumiem zagranie raz na jakiś czas, przez godzine, ale granie dzień w dzień? wtf ?
nolife i tyle ja nie znam osobiście żadnej osoby starszej od siebie grającej w tą gre, a mam, można powiedzieć, 16 lat |
mmm... najstarsza osoba która czasami pogra sobie w TS2 to moja siora (19 lat) ale to sporadycznie
|
Moja mama 35l.
|
Cytat:
Co do kogoś piszącego wcześniej: Czemu zaraz żałosne? Ludzie po 20-stce też czasami chcą poczuć się jak dzieci :) Albo poprostu lubią sobie zagrać w simsy, bo tam nie mają żadnych ograniczeń B) |
Moja mama [39l.] grała w simsy, jeszcze nie dawno, ale w 2-ce już się "nie umie połapać" x]
|
Raz koleżanka mojej mamy, lat 36, mężatka, dwoje dzieci, popełniła (za moją i jej dzieci namową) grę w Simsy. Od tego czasu stała się notoryczną przestępczynią.
|
Cytat:
Wracając do tematu. Lubię Simsy bo ta gra nie jest agresywna i ma taki uniwersalny :D charakter. Do wszystkich, których dziwi fakt grania w TS2 przez "staruchów" ;) - pożyjecie i zobaczycie, że czasem będziecie chcieli usiąść do jakiejś takiej miłej gierki :) |
moja mama gra w simsy ma 35 lat ;P;P
|
Najstarszą osobą, która gra w simy i którą znam jestem ja (obecnie 28), ale na zagranicznych forach spotkałam się z dużo starszymi graczami (żonami, matkami, babciami).
Nie gram co prawda codziennie, ale raz na parę tygodni (czasem miesięcy) mam kilkudniowy "atak na simy" i wtedy gram po kilka godzin dziennie. Przeważnie sprowadza się to do rozpoczęcia i zakończenia jednego projektu (głównie buduję domy), ale jakieś większe przedsięwzięcie wymaga kilku takich faz. Częściej korzystam z samego BS, np. kiedy rozmawiam z kimś na gg i trochę się nudzę. |
Rządzę - moja babcia - 70 lat :) Sam ją wciągnąłem...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:26. |