![]() |
Odp: Domek By Nat95_Emosia:)
Całkiem dobry.
Moje zastrzeżenia budzi jednak szara, drewniana podłoga w salonie (jakoś wg mnie nie pasuje), takie same kamienie przed wejściem i w holu (tak, jakby nie położyły podłogi) i podwójne łóżko jakoś nie wpasowało się między okna. Ale ogólnie dom sprawia miłe wrażenie 8/10 |
Nie chce mi się gadac
6/10 |
7.5/10 .... Wnętrze takie sobie ...
|
Bryła niezbyt ciekawa, dom w środku nawet fajny ;)
8.5/10 |
Oj, nie bardzo mi się podoba.
Bryła jest troche za ciężka. Wnętrze zbyt "zimne" jak na mój gust. Chłodne kolory, szarosci i biele - bardzo tam smutno. Przydałby się chociaz jakis jeden mocniejszy akcent kolorystyczny - czerwone kwiaty, albo cos... Sypialnia ciotki mi się podoba (bo są moje ulubione beze). Cała reszta (układ domu, rozstawienie mebli) całkiem całkiem ;) Moze nie idealnie (pare błedów Ci juz wytkneli), ale jest okej. Kłopot w tym, ze widząc taką bryłe spodziewałam się bardziej ekskluzywnego wnętrza. Skórzanych kanap, zabytkowych komódek, boazerii na scianach i drewnianych podłóg z puszystymi dywanami. Twoje wnetrze jest zupełnie inne (ociera się nawet o nowoczesne :)) To mi troche zepsuło efekt... |
mnie ciarki przechodza jak widze duzo zimnych kolorow w domu, ale ten jest calkiem mily i bryla taka nie za bardzo, ale widac ze pracowalas nad tym i postawie ci 10/10 na zachete :smirk: :smirk: :smirk:
|
Dzięki za ocenki :*
|
Mi również nie zabardzo przypadł do gustu.
Dużo nie wykorzystanej przestrzeni. Salon zimny, pusty... Podoba mi się sypialnia ciotki :) 6,5/10 Pozdrawiam! Mam nadzieje, że będziesz budowała dalej. Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze :) |
Ładnie :) Co mi odpowiada :
-To że zbudowałaś 2-piętrowy domek :) -Mieszkają w nim 2 Wspaniałe lokatorki -Układzik mieszkania -Lokatorki są zaopatrzone w wysokojakościowe auto :D Mogłaś zainwestować w garaż. Jak widać Rodzina Gwiazd jest bogata :) mogłaś zbudować im baraż taki mały,skromny zarazem ale by był :) 8/10 Pozdr. od Sheby:wub: |
Tak wiem ale niestety przyznam sie nie... zapomniałam jak sie go robi xD ... muszę sobie przypomnieć ... :)... Ostatnio nie mam zbytnio czasu na granie w simsy i robienie domów ..Ale możecie się spodziewać dziś domku małego i skromnego...:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:14. |