![]() |
Odp: Dom "Caprio"
W bryle dach mi się nie podoba i że nie ma prawie ogródka.W kuchni chlebak wszedł w ściane.W salonie nie podoba mi się dywan wygląda jak stuczny i kanapa w ścianie.Pierwsza łazienka może byc.W drugiej noe podobaja mi się kolory ścian i podłóg.
W sypialni nastolatki nie podoba mi się wycieraczka pod krzesłem.W sypialni mogłes dac łóżko na środku a nie naścianie.Weż rób zdjęcia nie z tak bliska bo ja nie widze całego pomiszczenia. ocena - 4,5/10 pzdr. B.B |
niestety nie wczytały mi się wszystkie zdjęcia, ale z tych które widzialam, wnioskuję, że masz talent.
I bryła mi się podoba :-) Jedynie, co przeszkadza to wystające poza ściany meble (kanapa i fotel). no i mogłabyś robić zdjęcia nie w trybie budowania, bo straszne są te kratki na trawniku, a ogródek też by się przydało upiększyć :-) Ogółem 7/10 |
zdjęcia się czasem nie wczytuję, ale po odśieżeniu strony powinno być ok ;)
|
Robisz pardzo piękne domki,aż bym chciała w którymś zamieszkać 100/10
@olliss: Skasowałam trochę zer, ludzie, opamiętajcie się z nimi, ok? O.o |
8/10 nie ktore zdjecia nie chca mi sie pokazac
|
nie no fajnie...
8/10 |
Bryła jest porażająca, mogłabyś sie bardziej przyłożyć 1,1/10, w środku podobają mi się kuchnia i salon, może jeszcze sypialnia, ale pokój nastolatki mimo kolorów dosyć dobranych w ogóle mi się nie podoba.Ogólna ocena-4/10
|
Ładny ja bym chciała w nim zamieszkać i to jak najbardziej ;)!!10/10
|
9,5/10 Fajny :)
|
śliczne 10/10 mam 1 pytanie skąd wziołaś/łeś te meble
pozdro wszystkim |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:43. |