![]() |
Odp: Przebudowa domku z Miłowa, czyli przed i po :)
Fajny 9/10
|
Bardzo ładny :) Ja też myśle jak narazie aby coś przebudować bo simsy mam od 2 dni ... wiec sciagam dodatki aby je troche wzmocnić wiec podasz zkąd ściągłaś kuchnie,i sypialnie ? :* prosze :*
10/10 Pozdr. od Sheby :wub: |
Jejku dzięki!! Nie spodziewałam się takich ocen :P
Sheba: Kuchnia jest CHYBA z ModTheSims2, sypialnia jest tu: http://www.pimp-my-sims.com/selectio...oom/index.html Mój drugi dom w budowie :) |
Super!Ten dom bardzo mi się spodobał po przebudowie.Jest w nim mniej miejsca, co mi bardzo odpowiada.Moja ocena: 10/10!
|
Dzieki :* kisss
|
nie ma za co :)
co tak mało ocenek??? :( |
Ładne, ja jednak zmieniłabym ustawienie kanapy i telewizora...I wykorzystała tą przestrzeń za domem 8/10 ;)
|
Szczerze mówiąc, spodziewałam się czegoś lepszego.
Zachwycona szczególnie nie jestem. W bryle nie zmieniłaś nic poza oknami i płotkiem- trudno, ja staram się nie oceniać brył. Ogrodu nie ma, ale to też jakoś przeżyje, tylko to pokrycie terenu mnie przeraża. Mówiąc najkrócej wewnątrz szaro, buro i ponuro. Mało elementów dekoracyjnych, mało maxisa, brak włączonego oświetlenia - to bardzo przytłacza. Wszystko jest tu tak dopasowane, że aż monotonne. Nie ma ani jednego elementu przykuwającego wzrok, przełamującego rutynę. Nie widzę biblioteczki, co moim zdaniem jest poważnym niedociągnięciem. Ściany w łazience wyglądają, jakby wylano na nie asfalt... 4/10 |
Mnie się ta przebudowa bardzo podoba. Ocenka 10/10
|
fajnie fajnie zrobione
9,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:28. |