TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Dziwne imiona!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42745)

Iminashi 08.05.2008 18:12

Odp: Dziwne imiona!!

Cytat:

Napisał kotopies
a u mnie normalni maxsisowi simowie (n wiecie co sie pojawiaja a niema ich w otoczeniu) wszyscy maja pozamieniane imiona...the end

tiak? a na przyklad Bella Ćwir tez?
U mnie wkurzające:
Kobiety:
Henryk Złotorączka,
Józia Parzydełko
Mężczyźni:
Maria Stolnica
Anka Hermusek

Weeś :P Jakie pokręcone :/

Hondirenda 08.05.2008 18:37

Ja mam dziewczynkę z podróży co się nazywa Michalina Tabletka :wacko: . Dziwie się, że maxisowe simy zawsze mają takie wredne, głupie i denerwujące imiona. No na przykład kobieta (każdy ją ma. Młoda gazeciarka) o imieniu Adrian Ktoś. xP Jakie głupie dawać takie imiona babom. Ale ja sobie z tym poradziłam ;P . Wysłałam kobitkę na studia gdzie zrobiłam jej fryzurkę, makijaż i wszystko co ma porządna studentka. Za pomocą Tobston'u Of Life and Death zmieniłam imię ,,Adrianowi" na Sylwia :wub: . Wreszcie kłopot z głowy :P .

Wieśniak 08.05.2008 18:44

A mi się to podoba xP Jak sobie tak przejrzeć wszystkie rodzinki to wszyscy mają dziwaczne nazwiska i czasem imiona ;) np. Balbina Biedak, Magdalena Nietoperz, Maria Serek :)

Zdecydowanie wkurza mnie to, że właśnie kobiety mają czasem męskie imiona a mężczyźni damskie xP

Monitkowa 08.05.2008 21:51

Moja siostra to ciągle tylko robiła simki Doda Piśka...
-_-

treys 09.05.2008 12:18

Uważam, że ten temat powinien zostać przeniesiony do działu The Sims 2, ponieważ imiona nie pochodzą tylko z NS. Mam jeszcze pare głupków: Karolcia Kanał, Joasia Wydma.

Liv 09.05.2008 18:12

Też muszę przyznać, że te "dziwne" imiona (i nazwiska) są głupie. U mnie na przykład jedna babka nazywała się... Krzysztof. A Sim, który ma najlepsze imię i nazwisko według mnie to Eligiusz Pukawka ( :laugh: ) z Dziwnowa.
(A Magda Nietoperz była kiedyś żoną mojego Sima, gangstera, który w dodatku nazywał sie Gerard Kwiatuszek :) )

brzos 11.05.2008 17:16

Klementyna Górnik, np. o.O
Ja robię przeważnie simów z mieszaniną polskiego i angielskiego, albo niemieckiego.
Millie Freets, dzisiaj robiona simeczka, hajtnęła się z Damazym Kordiałkiem - również mojej roboty.
Nadaję raczej nietypowe imiona, jak Maxisy, ale np. w/w Adrian Ktoś to przesada =='

Searle 13.05.2008 09:06

Te pozamieniane imiona to sprawka naszych polskich, zakręconych tłumaczy.
Mi to przeszkadza, dlatego za pomocą SimPe zamieniłam głupie imiona na normalne i teraz żadna simka nie nazywa sie np. Horacy :)

Lorena 13.05.2008 12:23

Cytat:

Napisał Liv (Post 783882)
U mnie na przykład jedna babka nazywała się... Krzysztof.

Podejrzewam, że nazywała się Krzysztof Beczka ;).
Ja zmieniłam jej imię InSimenatorem i jest teraz żoną Cześka Cybanta :D. Ona jest jedną z najładniejszych simek "miastowych" Maxisa, wg mnie ;).

U mnie w grze jest maxisowy sim który nazywa się bodajże Klucz Bazyli xD.

Generalnie nie wkurzają mnie tyle imiona maxisowych simów, co ich nazwiska xD.

treys 13.05.2008 12:59

Klucz Bazyli pochodzi z Kwitnących Wzgórz o ile się nie mylę ;). Ale podejrzewa, że są to przestawione słowa bo jak tak to wyszło by Bazyli Klucz. To bardziej sensowne. Albo jest jeszcze Sebastian Kręcioł (simka oczywiście).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:07.