![]() |
Odp: Apartment Life, kolejny dodatek do gry!
Cytat:
Skoro w CPR są ogródki to jak one będą wyglądać w bloku i gdzie, kurczę miejsce na drzewka? Jak na trawniku to ja się z sąsiadami o owoce bić nie będę ;P Poza tym słuszna uwaga - skoro w grze może być na parceli 8 Simów to jaki z tego blok? (chyba, że po kliknięciu rozwinie się cała lista dostępnych "apartamentów") Nie bardzo sobie po prostu wyobrażam jak to zostanie rozwiązane w całości :| |
Cytat:
|
Dodatek może być nawet fajny. Poczekam na kolejne info.
Pzdr. :) |
Boże nie będzie to blok, a raczej budynek gdzie jest kilka(naście?) mieszkań. Poza tym będzie można kierować tymi 8 simami, czy coś, a reszta będzie sobie, ale też nie za dużo ich... Tak to sobie wyobrażam.
|
Ja myślę, że to będzie na podobnej zasadzie jak mieszkanie w akademiku w NS ;)
|
Cytat:
Jednak ja zawsze jestem sceptyczna i wolę sprawdzać wszystko w działaniu np. nie mam jeszcze Czasu Wolnego, choc to już długo nie potrwa :D Po prostu jak wyjdzie dodatek to poczytam sobie recenzje, poradniki, TO forum i wtedy zadecyduję ;) |
Cytat:
|
Ale na pewno będą własne toalety i kilka pokoi w jednym mieszkaniu ;)
Jeśli będzie, kupię na 80 % |
Tłumaczenie angielskiej ulotki:
http://simy.focus.pl/gfx/games/apart...tment_life.jpg Hmmm napewno kupię :P pozdrawiam: kubuss |
Oj, bardzo wyczekuję. Ale mam nadzieję, że te mieszkania będą przyzwoicie duże ;*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:33. |