TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Ranczo Arystokrata [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42944)

Callineck 19.04.2008 13:40

Odp: Ranczo Arystokrata

Pyskówki - oceniajcie dom, a nie siebie nawzajem.

Dom - nie zgadzam się z większością, ja lubię duże domy. Zwykle też mam rodzinę z dwojgiem dzieci, a żeby każdy miał swój pokój i żeby nie latac po piętrach to sorry - dom musi być duży.
Nie podobają mi się te puste podłogi.
Ogród - fajnie, że jest miejsce na szklarnię (u mnie to ostatnio niezastąpiony element ogrodu). Popraw kwietnik - albo jakiś bardziej fantazyjny kształt albo płotek. Co mi się nie podoba to drzewa - ustawione w jednej lini.
Przydałoby się zdjęcie w nocy - własnie z tymi lampkami, żeby ocenić czy daja odpowiedni nastrój czy lepiej żyrandol :)
Bez oceny opisowej.

wampiś 19.04.2008 18:30

łoo. spokojnie ludzie. wstrzymać się xd (sama się potrafię opanować, więc wierzę, że wy też : PP)
co do domku:

ciemny, dużo wolnej przestrzeni. buduj mniejsze domki, zaplanuj sobie gdzie będą stały meble, wtedy nie będzie wpadek.. mam nadzieję xD
popracuj jeszcze trochę.. i tak dalej i tak dalej. miało zabrzmieć w miarę normalnie ale coś mi nie wyszło:D

Wielebny 19.04.2008 20:44

Jeśli macie coś do siebie to piszcie na PW a nie tutaj bo połowa komentarzy jest nie na temat .Co do domu popełniłaś\eś te samo błędy co w poprzednim domu wiec nie będę nic pisał
Rada zrób mały dom czyli kuchnia , jadalnia , salon , sypialnia , łazienka
a jeśli nie wychodzą ci bryły przebuduj jakis maxisowski domek .

Koornela 20.04.2008 10:42

JeNY!!!!! Mogłabyś się bardziej postarać, w domu jest ciemno wogóle jest brzydko..1/10

Ftopic 20.04.2008 11:38

No i kolejna porazka -10/10

Sheba 20.04.2008 11:58

Z powodu usunięcia mojej opini daje nastepną ;] domek moim zdaniem nie najezy do fatalnych. jest nawet ułozony ze tak powiem ;] na pierwszy rzut oka myslałam ze bedzie ardziej źle ale okazalo sie ze jest przyzwoicie . jesli cos to moze takaa mama rada z mojej strony:
-jeśli robisz zdjecia wchodz do powieszczen tak aby nie bylo widac czesci zielonych w pomieszzceniach :) jelsi z niej skorzystasz to zdjecia ebda lepiej wychodzic ;]
daje 6,5/10 :Wub: pzdr. Sheba ;]

bouffe 20.04.2008 12:02

Brzydki. Budujesz za ciemne pomieszczenia, za duże. A Twoje sypialnie... eh, wolę nie mówić :]

Ocena: 2,5/10

Nat95_Emosia:) 20.04.2008 13:36

Moj kome. tez usunięto więc napiszesz jeszcze raz !

Dom nie podba mi sie ! ZA dużo wolnego mijesca ! 0/10

Kingulka5 20.04.2008 14:12

Moim zdaniem troche za pusto w sypialniach...i strasznie duze pomieszczenia. Ogrodek jest ladny w sam raz. Daje 7/10....bez przedasy koledzy:)

Nesta 21.04.2008 20:11

Na szczęście jest mniejszy niż poprzednie, ale wciąż za duży. Spróbuj zrobić taki, który nie będzie kolosem i taki, w którym sama będziesz chciała mieszkać. Jeżeli chcesz mieszkać w takim wielkim, pustym domu to inna sprawa.
W sypialniach nie ma nic oprócz łóżek, szafek nocnych i obrazów. Nie uwierzę, że w sypialniach bywa aż tak pusto.
Za mało ogrodu. Ten który jest jest zbyt mały, drzewa źle rozmieszczone.
Pomieszczenia zbyt ciemne, źle podobierane kolory.
Rozumiem, że niełatwo zrobić coś co wszystkim przypadnie do gustu, ale ćwicz i rób mniejsze te domki. Idzie ci coraz lepiej.
Ocena: 4/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:15.