TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Przytulny domek z biznesikiem. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42990)

avenly 21.04.2008 14:24

Odp: Przytulny domek z biznesikiem.

Bardzo łądny, ale jest dużo tej samej podołogi, a tak to super ;) 9.5/10

treys 21.04.2008 14:48

Ładne meble. Kolory nie w moim stylu ale nawet OK. Wszystko super pięknie. Ocenka :10/10 ;)

haughton 21.04.2008 22:51

Kształt bryły bardzo mi sie spodobał, jak również jej kolorystyka. Razi mnie jedynie sposób, w jaki położyłaś pokrycia na ścianach - asymetria nie pasuje do tradycyjnych brył - fronton wyglada jakby był niedomalowany. Samo otoczenie domu jest jednakowoż przyjemne dla oka, takie "swojskie" i schludne.

Jeśli chodzi o wnętrza - najgorszym pomieszczeniem moim zdaniem jest kuchnia. Rozumiem, że chciałaś użyć jak najwięcej maxisa - ale te "wiejskie" szafki absolutnie nie pasują do nowoczesnych sprzętów AGD, podobnie jak zasłonka w oknie.
Najbardziej podoba mi się salon - jest taki przytulny i ciepły, poza tym uwielbiam te sofy modułowe.
Łazienki - jak to ktoś już zauważył faktycznie są krzykliwe (te same pokrycia na ścianach i podłogach powodują, że pomieszczenie jest bez wyrazu i optycznie wydaje sie mniejsze), ale przez to ciekawie kontrastują ze spokojnymi kolorami ziemi, których pełno jest w pozostałych pomieszczeniach. Krzywię się też na widok "babcinych" wzorków w sypialni, ale da się to przeżyć.

Oglądając kolejne zdjęcia zastanawiałem się, dlaczego w domu nie widzę żadnego oświetlenia (pomijając sypialnię), a mimo to w pomieszczeniach jest jasno. Dopiero na rzutach zauważyłem - upchnełaś wszystko na sufitach. Pomijając już fakt, że wygląda to okropnie - uważam, że pomieszczenia o wiele lepiej prezentują się z lampami stojącymi i biurkowymi, zwłaszcza dobrze dobranymi do charakteu danego wnętrza. Osobiście nie wyobrażam sobie mieszkania w tak oświetlonym domu.

7/10

Wielebny 22.04.2008 06:08

Bryła domu bardzo mi sie spodobała tylko mała prośba następnym razem przy robieniu zdjęć wyłącz te siatki . Wnętrze także jest ładne jednak mam kilka zastrzeżeń m.in.
-Meble w kuchni
-półka na książki w salonie
-I w sypialni ten fotel typowo babciny i szkoda że w domu nie dałaś sufity ale i bez tego dobrze się prezentuje dam 8\10 bo rzadko widzę na forum jakieś ładne domy

monika55 24.04.2008 19:17

Jak dla mnie super 10/10 wszystko ładnie, pięknie dobrane.Ten brąz dodaje wspaniałego hotelu. Normalnie ja w jakimś wielgachnym, drogim apartamencie. P.S. Z jakiej strony masz zasłonki?

DzikaŚwinia 24.04.2008 21:45

Zabójczy!! :D
Naprawde fantastyczny! Nawet nie umiem powiedziec dlaczego, po prostu na niego patrzyłam i chciałam jeszcze i jeszcze :D

Gratuluje i czekam na dalsze prace! :)

marandile 24.04.2008 22:03

Dzieki wszystkim :*
Nie pamietam niestety skąd mam zasłonki, ściągnełam z jakimś domem ;)

gauden19 07.05.2008 15:29

10/10 i tyle na ten temat

smols222 09.05.2008 15:59

Ładny Przytulny domek z biznesikiem.

Nie che mi się rospisywać. ;P
Po prostu 10/10

amorek0123 27.05.2008 11:44

Boski domek :) ... Daję 10/10 :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:12.