![]() |
Odp: Wafelkowy Bulwar
Bryła ciekawa. Rób zdjęcia na wysokich ścianach. Ogólna ocena 10/10.
|
Cytat:
Bryła nie byłaby taka zła, gdyby nie to że ma koszmarny kolor oraz niezrozumiałą dla mnie mieszankę okien i drzwi - jeden rodzaj okien w zupełności by wystarczył. Przydomowy zieleniak również sprawia wrażenie chaosu: jabłoń, brzoza, kaktusy pod płotem (sic!) i dwadzieścia metrów kwadratowych żółtawo-złotych płytek, do tego kilka rabatek i szklarnia za domem. Nie, nie i jeszcze raz nie. Wnętrza - nie tylko puste (co doskonale widać na rzutach), ale i ciemnawe, nieprzytulne oraz pełne stylistycznego chaosu. Tak więc w salonie wiejski fotelik w duecie z supernowoczesną wieżą stereo, w gabinecie klubowy fotel i wspołczesne biurko z abstrakcyjną rzeźbą...do tego "wiejska" łazienka i sypialnia z klasycznym umeblowaniem. Brakuje również elementów dekoracyjnych: firanek/zasłonek, bibelotów, obrazów oraz roślin. Moim zdaniem warto byłoby "dopracować" jeden domek, pograć w nim trochę i dopiero wtedy pokazywać go publicznie. Na pewno lepsze to niż kilka bardzo przeciętnych projektów. |
Muszę powiedzieć, że bryła, którą zrobiłaś, jest o wiele ciekawsza od poprzednich. Taras mi się nie podoba, w ogóle nie umiesz budować tarasów. Proponowałabym Ci, żebyś zamiast tarasu dodawała jakieś drzewa, kwiaty. Ogólnie roślinność, może jakąś ławeczkę i tyle. Nie dawaj tych podłóg i barierek. Zaobserwowałam również, że w każdym domku masz szklarnię, nawet nie zwracasz uwagę, czy będzie pasować czy nie. A pomyślałaś, czy ona w ogóle jest Ci potrzebna? Spróbuj zbudować dom bez szklarni. Zobaczysz, że będzie o wiele lepiej wyglądać. :) W środku dodałaś za dużo żółtego koloru, takie jest moje zdanie. Zauważyłam też, że strasznie mieszasz style, np. w salonie masz nowoczesną wieżę stereo, a obok staroświecki fotel. Strasznie się to gryzie ze sobą.
Ocena: 4/10 |
Domek dużo lepszy niż poprzednie.... Ale żółta podłoga
A jeszcze, co z tego że dużo domów dajesz na forum? Moim zdaniem, lepiej było gdybyś zbudowała 1 porządny domek, niż 3 byle jakie. |
Powiem ci, bez urazy, ale mogłaś się lepiej postarać...Nie masz poprostu talentu do budowania...Przykro mi. Może wiesz by wystarczyła chwila albo dwie na zbudowanie estetycznego ładnego domku...Zgodze się z Haughtonem, że poprostu wrzucasz domki poto żeby poprostu wiesz...Żeby mieć ich dużo...A co do domku 2/10
|
Bez urazy ale ten dom jest uzadzony bez gustu. Bryła jeszcze ujdzie ale w srodku. Takie pomieszanie stylu czesem ladnie wyglada ale tu ci nie wyszlo. Sprobuj moze jeszcze raz przemyslec sobie w jakiej kolorystyce chcesz zrobic kazde pomieszczenie czy w jakim stylu caly dom a potem jeszcze raz uloz dom.
|
Zrobiłaś duży postęp i się z tego cieszę :). Nawet mi się spodobał no i nareszcie zaczełaś chociaż trochę meblować kompletami! Podłoga na tarasie nie pasuje do mebli. 7/10 ocenie tak wyżej nie mogę, bo poprostu nie wszystko jeszcze jest super ale myślę, że będzie stać cię na to aby wybudować taki jaki będę mogła ocenić wyżej.
|
No i znowu koleja katastrofa +3/10 za bryle
|
Dom moim zdaniem jest tragiczny duzo rzeczy mi sie nie podoba ocena
3,5/10 Poprostu dom nie ma swojego stylu. |
Ładna nazwa, okropny dom ;/.....
Następnym razem się postaraj. 2/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:35. |