![]() |
Odp: Drewniany Styl ;D by Sheba
Śliczny!!!!! 10/10.
|
A i jeszcze jedno , z jakiej stronki masz tą kuchnie ?
Bo jest bardzo ładna;] |
Chcialam przypomniec,ze o wszystkie dodatki/meble/skini i podobne pytamy sie w dziale Gdzie moge to znalesc,tutaj tylko oceniamy domki:)
|
I jak zwykle kolejny, b.ładny i dopracowany dom w Twoim wykonaniu. Jednakże nie pasuje mi ta skrzynka i kosz, tak ee. na środku 'wejścia' do domu. ^^ ja bym to gdzieś w bok dała, hehe.
Ocena: 10/10 |
łazienka jest urocza;D
dom ciepły i przytulny dobra, to może się rozpiszę?:shifty: bryła: kształt ma ciekawy, jednak dach chyba za wysoki .. kwiatki fajnie przy niej zrobione, tylko ile z tym roboty ^^" podlewanie itd.;d kuchnia: szafki (blaty) są cudowne *ślinotok* (tak przy okazji, gdzie można takie dostać?;>) nie podobają mi się firanki.. a ten dywanik przed lodówką to już w ogóle:P `jadalnia`: sympatycznie, choć trochę pustawo. tam kącie te zabawki.. realistycznie, nie zaprzeczę:D `przedpokój`: jeśli to w ogóle przedpokój ^^" trochę pusty, ale w sumie co by do niego dać..;d kącik: można odpocząć..mhrr cudo xd łazienka: tak jak pisałam, urocza:] zielony taki optymistyczny. najfajniejsze pomieszczenie:D sypialnia: niezbyt przypadł mi do gustu chodniczek, generalnie jest ok jeśli zależy na cyferkach: 9/10 (nie ze względów technicznych, a raczej zważając na gust, jakby nie patrzeć - każdy ma inny :p) |
Dobrze przepraszam to się już nie powtórzy , miejmy nadzieję :).
Pozdrawiam Natalia.;] |
10/10 :) bardzo ładnie :) skąd masz pralkę i drzwi wejściowe?
|
Natalka1238 i
zanetka89- sorki ale tymczsowy mam zanik muzgu :D wiec jak znajde to podam wszytsko ale drzwis ą napewno z MTS2 ;] A innym dziekuje za takie śliczne ocenki :) I dzisiaj jeszzce dodam poprawki ( dodam chodzniczek i przeniose gdzie indziej skrzynke na listy i śmietnik :) i chyba obnize dach hmmm.. tylko jaki to kod ? ;D ) |
mi też się podoba...A jaki jest kod...Na takie coś jak widziałam ta,, że miśki są wszystkie obok siebie? Możesz mi podać ten kodzik??? Co do domku jest świetny oczywiście 10/10
|
Koornela- nie. zdecydowanie to nie ten kod na obnizenie dachu ;/ a co do kodu to pewnie :P oto kod :
boolProp snapobjectstogrid false :P to wszystko xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:10. |