![]() |
Odp: Zenith by czarnuch
Piękny 10/10
Ale domy Ulmille były lepsze ;d |
piękny cudowny tylko troche pusty 9/10
|
Przecudowny. Moim skromnym zdaniem jeden z najlepszych na tym forum. Pare liści wtopiło się w ogrodzenie, ale tak jakoś subtelnie, że wygląda, jakby to było celowe. I wg. mnie to dodaje prawdopodobności
:Brak oceny liczbowej, zbyt duża ilość liczb. Przepraszamy.: Czy udałoby się dać go do pobrania? |
Cytat:
Co do samego domu ... zdecydowanie nie mój styl. Nie ma 'maxisa' ;( Jednakże budynek mimo to budzi we mnie miłe odczucia. Gdyby nie to, że są tu przede wszystkim poustawiane gotowe zestawy, tandetna lakierowana podłoga i gdyby bryła była bardziej 'przyziemna' i 'przyjazna' ocena zdecydowanie byłaby by wyższa. 7/10 |
Ciemno,Świeci w dużych iejscach pustkami ale nieobedzie sie bez pochwalenia wiec:
-pieknie dobrane kolory - extra umeblowane -cudny ksztalt bryły -itp. 10/10 -bez zastanowienia :) PozdrAawiAm Sheba ^^ |
Dziękuję wszystkim za oceny. Bardzo mnie podbudowaliście, tym bardziej, że to mój pierwszy dom na forum.
Fiorella Znaczna część dodatków pochodzi ze strony modthesims2. Pozostałe z bardzo różnych miejsc wyszperanych przez google. :P Lily Obawiam się, że nie mogę udostępnić domu do ściągnięcia ze względu na dodatki, których prawo autorskie nie pozwala mi rozprowadzać. P.S. Cytat:
|
Supcio!!!
10:10 |
Świetny, tylko bryła dość nieciekawa 9/10 :)
|
Hm, bryła mnie trochę odpycha ciekawa jest, nie powiem, aleee jakaś taka mało przytulna ;D Natomiast b. podoba mi się ogródek i oczywiście wnętrze ;)
|
jejciuu <3
jakie piękne schody. ((: je też masz z modthesims2? :> domeczek prześliczny, chociaż z zewnątrz mi się nie bardzo podoba. jest cudnie.! *; p.s. czy to coś na zdjęciu 11 do czegoś służy tzn to jakaś pufa (itp) czy tylko tak o sobie leży? (^,^) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:32. |