![]() |
Odp: Mój pierwszy dom na forum.
rozumiem:) i tak się cieszę jak na pierwszy raz:) A ogródek powolutki staram się robić. Tylko właśnie ogródków robić nie ptorafię. heh ale sie nauczę
|
bryła-jest straszna, ta biel nie za bardzo pasuje do "ogrodu", czyli tych dwóch czerwonych drzew, okna jakoś nie równo poukładane, ogółem rzecz biorąc brzydka 0/10
ogród-nie wiem czy go oceniać czy nie, gdzieś w tyle basen i buda, właściwie nic po za tym, nie ma żadnych roślin! (-1)/10 kuchnia-ładna, nie mam się czego przyczepić ale nie robi szału 8/10 salon-szczerze to nie wiem co to właściwie jest, ten pokój po kuchni, za dużo wolnej przestrzeni za mało ozdób typu kwiaty, rzeźby, obrazy, kolory jednak zachowane 4/10 sypialnia-kolorystYcznie jest masakra, to posłanie dla psa w ogóle tam nie pasuje, do bani 3/10 NIE MAJą łAZIENKI???!!! |
Mają łazienkę. ale zdjęć nie ma. :)
p.S Jak zrobić zdjęcie z lotu ptaka? |
W grze albo wciskasz kółko myszy i obracasz, aż będziesz miała zadowalający widok, albo lewym przyciskiem razem z wciśniętym klawiszem ctrl, albo w trybie F5 (wyjścia z gry) ustawiasz widok z góry taka strzałka nad prostokątem (chyba)
|
heh dziekuje:)
|
Nic specjalnego. Domek w tych oknach wygląda jak SuperSam. 5/10
|
Ciekawe gdzie widziałaś takiego supersama:)
|
U mnie w Katowicach w dzielnicy Brynów jest taki SuperSam. Ma prawie identyczne okna jak w twoim domku.
|
19olusiasims92 "prawie to nie to samo..."
|
Taaa. Dołączam do ilony ^^
Co do domku to nic specjalniego taki mały 'wypierdek' sorry Pozdrawiam: Sheba |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:02. |