TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   "Beauty" by nicole (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43593)

Souris 31.05.2008 14:25

Odp: "Beauty" by nicole

ja lubię modernistyczne wnętrza, a nie cierpię drewnianych chałup, dlatego może Ci się nie podoba

Sheep-y 31.05.2008 14:29

Cytat:

Napisał nicole3131 (Post 793697)
ja lubię modernistyczne wnętrza, a nie cierpię drewnianych chałup, dlatego może Ci się nie podoba

Wiesz ... w moim mniemaniu są różne rodzaje 'modernów'. Są moderny ciepłe, przytulne i przyjazne, na które miło się patrzy. No i są moderny 'szpitalne' , w których znalezienie czegoś miłego dla oka graniczy z cudem. Ten moim zdaniem zalicza się do kategorii drugiej ...

i szczerze mówiąc gówno mnie obchodzi czy dom jest drewnianą chatą czy modernem jeżeli przyjemnie się na niego patrzy.

cassant 31.05.2008 15:50

Może byc , trochę smutno w tym domu, wprowadź więcej kolorów i roślin , bardzo nowocześnie, ogólnie 7,5/10 ;)

simka1 31.05.2008 16:35

dziwny pomysł z tym dywanem w kuchni...mało praktyczne na dłuższą metę ;)
domek fajny , ale przydałby sie jakiś rzut z góry poszczególnych pokoi bo nie bardzo moge sie połapać co , gdzie i jak 8/10

Chryzantem Złocisty 31.05.2008 17:13

Strasznie maxisowy,w ogóle nie podoba mi się,blablabla.

I jak się teraz czujesz?

Souris 31.05.2008 17:17

gadaj co chcesz ale wszyscy wiemy, że nie jest maksisowy.Pytasz jak się czuję, wesoło mi, że robisz z siebie pośmiewisko, a bym zapomniała.Zazdrościsz, bo nie umiesz robić lepszych

simka1 31.05.2008 17:36

Cytat:

Napisał nicole3131 (Post 793825)
gadaj co chcesz ale wszyscy wiemy, że nie jest maksisowy.Pytasz jak się czuję, wesoło mi, że robisz z siebie pośmiewisko, a bym zapomniała.Zazdrościsz, bo nie umiesz robić lepszych

jakaś dzwnie kłótliwa jesteś...przypominasz mi kogoś z innego forum ;)

zarzucasz innym ,że nie umieja przyjac krytyki a sama tego nie potrafisz ....

Souris 31.05.2008 17:38

oczywiście, że potrafię ale wiesz, że to nie jest maksisowe, a Chryzantem chciał mi zrobić na złość.Nie wiem czemu wszyscy się na mnie uwzięli odkąd wrzuciałam na forum swoje domki

Chryzantem Złocisty 31.05.2008 17:45

Muahaha xD jakbyś zobaczyła moje domki,to byś dopiero dostała drgawek,bo ja robię domy tylko z maxisowych rzeczy :D ojjj ale byś miała ataki przed monitorem :D aż je niedługo wrzucę specjalnie dla Ciebie :D

Wszystkim piszesz,że ich rzeczy są maxisowe,mimo iż nie są,więc ja Tobie też tak napisałam,żebyś zobaczyła jak to jest ^^

Muahahah,dzięki za polepszenie mi humoru :D BTW-nie na darmo nazywają mnie klasowym pajacem,więc coś z reala przenoszę na forum :P

Souris 31.05.2008 17:48

śmieszny jesteś wiesz, nie będę się z Tobą kłóciła i nie mogę doczekać się domku, tak go skrytykuję, że się nie pozbierasz, nie spodziewam się czegoś pięknego, a i będę dla ciebie tak miła jak ty teraz dla mnie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:41.