![]() |
Odp: Nie mogę założyc tematu.
za krotka wiadomosc, musicie wpisywac conajmniej 10 znakow po prostu, czytac nie umiecie? ;0
|
taa, fajnie wpisuje wiecej i nic
|
Sorry ale ja wpisuje długie wypowiedzi . ;/ I nic . Zawsze pisze to samo . ;/
|
Działa mi już!! (ale na razie sprawdzałam tylko pisanie postów w zaawansowanej edycji) Ustawiłam w "edycja opcji" na podstawowy edytor postów :]]
|
Też mam taki problem. Nie mogę wysłać PW, nie mogę założyć nowego tematu, nie mogę napisać komentarza w czyimś profilu. Wyskakuje mi:
1. The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. I chociaż mam z tysiąc znaków to i tak nie chce mi wysłać. I już tak chyba od dwóch tygodni. |
Kurczę no, zróbta coś z tym! :((
|
Journey, próbowałaś korzystać z innej przeglądarki? Nie sądzę, żeby to był problem samego Forum. Ja loguję się i piszę posty z czterech różnych komputerów, z różnymi systemami i przeglądarkami i nigdy nie miałem problemu z zamieszczeniem postu, tematu czy wysłaniem PW.
|
maziga, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Nie umiem załozyc nowego tematy w the sims i wyskakuje ci coś takiego i inie mam pojęcia co mam zrobić.. :( : 1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? 2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. |
administrator nie aktywowal jeszcze twojego konta, wiec nie mozesz zalozyc nowego tematu, musisz poczekac na aktywacje.
|
A ja czekam na aktywacje :) Bo nie ukrywam, ze sama mialam napisac w tej sprawie, ale wolalam poczekac, a nuz ktos sie zlituje :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:34. |