TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Piąty domek by kotek23 [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43810)

kotek23 12.06.2008 15:33

Odp: Piąty domek by kotek23

Kicia: Zapomniałam dodać, że moja Simka w wolnych chwilach projektuję modę.
A te manekiny to są niby zrobione przez nią ubranka :P ;)

Engang 17.06.2008 21:37

prześliczny :)
100/10

asiolek 17.06.2008 22:10

Podoba mi się:) szczególnie kuchnia i sypialnia (bombowe łóżko! z jakiej stronki??) 9,5/10

Tiunivell 22.06.2008 22:50

Nie lubię tego typu domów. Klockowate i pseudonowoczesne, ale zarzucić temu jako tako nic się nie da. Na dworze za mało drzew i ogolnie zielieni. Na pierwszym zdjęciu jest tablica korkowa, nie dawaj jej w takich miejscach. Ewentualnie nad biurkami w gabinetach, jak tworzysz domki. W tej 'sytuacji' nieco tworzą efekt taniochy. Jadalnia jest smutna i przypomina w kolorach i zamknięciu zakład psychiatryczny. Motylki nie pasują, ale stół i krzesła bardzo mi się podobają. Kuchni mam do zarzucenia tylko ściany. Nowoczesny dom wcale nie musi być zimny i mieć szarawe ściany! Salon jest ciekawie urządzony, ale nieco tam pusto na i pod ścianami. Na górze w korytarzo-salonie nic do siebie nie pasuje. Jak zlepek przedmiotów ni z tego, ni z owego. Na zdjęciach łazienki znowu mało co widać, ale prezentuje się dość dobrze :) Pierwszy rzut sypialni mnie zachwycił :D Drugi już nieco mniej, nie dałabym tych ciuchów na podłodze i szafki, która nie pasuje. Garderoba jest tragiczna. Wygląda nieco jak warsztat samochodowy o.O. Poczekalnia w gabinecie jest odpowiednia i idealnie oddaje charakter takiego pomieszczenia :) Biuro chyba robiłaś na końcu, bo tak samo jak korytarz na górze, jest mało dopracowane. Zrezygnowałabym w tym przypadku z zapełniania dziecięcymi rzeczami całe pomieszczenie, ale wygospodarowałabym kącik dla dzieci klientów. Resztę zrobiłabym elegancką i spójną ze sobą. Ogródek wygląda źle, położyłabym kamienie na dole :) Uf... to chyba tyle :D

Pzdr.
T. :)

blueberry123 27.06.2008 21:31

No to może ja zacznę od początku .
Opis jest bardzo ładny , bryła również mi się podoba.
Gorzej z resztą... W salonie podłoga czerwona wygląda strasznie.. do tego jeszcze ten stół bilardowy..Kuchnia jest ogólnie fajna , mała i w ciepłych barwach .. W łazience nie podba mi się wanna .. chodzilo ci tutaj chyba o to , żeby połączyc dodatki z neta z tymi Maxisowskimi.Jednak ta wanna nie pasuje to całosci lazienki.W sypialni dywan jest okropny i powiedz mi co to są za szmatki na podłodze koło drzwi ? Garderoba ten kolor zielony jest poprostu ODSTRASZAJĄCY. po pierwsze jest za jaskrawy.. naprawde lepiej wyglądało by tam coś z Paneli..Gabinet - chcialas pokazac ze umiesz wykorzystac dodatki z wszytskich akcesorii , ja rozumiem , ze gabinet mial być przyjazny dzieciom.. ale nie w tą strone poszlaś. Mogłas zrobić normalny gabinet i odgrodzic od niego kącik dla dzieci w którym były by zabawki itp. Ja przynajmniej tak to widze. Ogródek nie postarałaś się .. Oglądałam inne twoje prace i widać poprawę.. Weź sobie uwagi forumowiczów do serca i Korzytsaj z naszych rad .. to tyle
Moja ocena to 6/10 .
Mam nadzieje ze przy kolejnych domkach wzrosnie ona o te 4 oceny w góre oczywiscie .

marlol12 07.07.2008 11:17

kotek23 - mam pytanie czy możesz mi przesłać na email te kosmetyki i te duże okna (te okna mogą być czarne lub białe) oki??? moja poczta [email protected] proszę!!!! A do tego domku to FAJNY 10/10

marlol12 07.07.2008 11:24

kotek23 - mam pytanie czy możesz mi przesłać na email te kosmetyki i te duże okna (te okna mogą być czarne lub białe) oki??? moja poczta [email protected] proszę!!!! A do tego domku to FAJNY 10/10

Dorisska 09.07.2008 15:17

duży minus za to za dwa kolory budynku,nie podoba mi sie stolik w salonie zauważyłam że masz młodzierzowy styl- nie ładnie wygladają ubrania rozrzucone po pokoju rezsta ok ocena końcowa 7,4/10

shizeR 10.07.2008 18:43

ładny ale nie dokońca 9/10

Alicja008 13.07.2008 17:28

Mi się starsznie podoba :) śliczna sypialnia, kuchnia i salon chociaż nie w moim stylu. :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:33.