![]() |
Odp: Studencki bałagan
Bardzo fajny,tylko juz grac sie w takim nie da. 8/10
|
Zapewniam Cię, że da się :)
|
Wątpię aby dało się normalnie korzystac z kuchni.
|
A jednak. Nie buduję domków na pokaz, bo mijałoby się to z celem gry. A funkcjonalność zawdzięczam elementom niewidocznym (różne szafki, stoliki, blaty itd.). Grałam w nim wieloktornie i jakoś nigdy nie miałam problemów z dostępem do czegokolwiek.
|
Dom jest piękny. Widać że tętni w nimżycie i jest bardzo przytulny mimo wszechobecnego bałaganu typowaego zwykle dla młodych ludzi ;) Może tylko troszkę przesadziłaś z bivelotami w kuchni, ale i tak jest pięknie. A co najważniejsze dom ma urok ! 10/10 Dasz do ściągnięcia ? ,prosi>
|
Nie zamierzam dawać domu do ściągnięcia, ponieważ nie miałoby to sensu... Nie mogłabym wrzucić na serwer umeblowanego domu ze względu na płatne dodatki, a bryła jest maxisa, deliktanie zmieniona.
|
Nie zauważyłam, że pisalaś o płatnych dodatkach... ;)
|
Super - udało Ci się oddać klimat studenckiego życia :D
Szczególnie mnie zruszyły te butelki wina... Chyba już nic więcej nie dodam - po prostu 10/10 :) |
Hm. Chciałam oceniać po kolei każde pomieszczenie, ale nie chce mi się :) No więc powiem tak: wszystko jest super, fajnie oddałaś studencki klimat i dobrze zrobiłaś bałagan. Tylko kuchnia mi się nie podoba - kuchenka wygląda jak taka plastikowa, do zabawy dla przedszkolaków :D
Ocena to 9/10. |
Ale ładne :D mmmm... ^^ Ślicznie ci to wyszło. uwielbiam takie zagraone mieszkania-lecz nie tak brudne.ale i tak pasuje :)
ja najbardziej 10/10 Pees.z kąd masz schody i łazienki ? ;d |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:43. |