![]() |
Odp: Przytulny dom by Neville.
http://www.forum.sims2design.pl/foru...1499#post61499 - taki sam dom jest tu tylko tonetti'ego ; )
|
Cytat:
moze to ta sama osoba tylko z innym nikiem,nawet czas by sie zgadzal |
|
Tak, mam dwa konta.
Na tamto konto zapomniałem hasła, a ten mail w ogóle nie przychodził. Dom wykonałem ja. |
masz talent nie będę srogi daje 10/10
|
Przyjemny, kolorowy, wygodny - moja ocena 9/10
|
Może będzie troszkę ocen?
sheba, poprawione ;p |
Za estetyznie to nie wygląda jak piszesz post pod postem. xD Lepiej abyś go edytował albo usuwał i dodawał na nowo o tej samej streści .Co do domku,z czegow iem to jeszcze nie dawałam opini wiec teraz na nią czas:
Ładnie ,ale jest coś co mojemu wizerunkowi sie nie spodobało a mianowicie ten tandetny żywopłot,moim zdaniem całkowicie odpoada od reszty.Środek jest estetyczny.Pasuje do całości.JEdnak ta kuchnia .hmmm... rozmyślałam nad nią i doszłam do wniosku ,że jest strasznie smutna.Brak jasnych kolorków i brak dużego oświetlenia.JEdnak odzieliłabym ją osobną scianką a nie łączyła z salonem (?) tak.Mam nadzieje ,że całe to co napisałam ci troche objaśniło to co nie tegest ^^ 7,5/10 Pozdrawiam: Sheba |
Bardzo mi się podoba jak na clean. Tylko, że w kuchni trochę za dużo tych kwadracików. Ale tak to jest ok. 5/6
|
Będą jeszcze jakieś ocenki? :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:04. |