![]() |
Odp: Przyjazny Starter by Sheba
Dzieki ;] Ale fajnie.Same super oceny ^^ spodziewać sie nie spodziewałam :*
|
Sheba - co ja mam napisać?
Dom to tragedia. Nie podoba mi się. Bryła jest kształtna. Pokoje są umeblowane ze smakiem i dobrze połączone są kolory ścian, podłóg i mebli. Ogórdek jest mały, ale znajduje się tam wszystko co do szczęścia potrzebne. no i jest to starter, czyli tani. No to masz złą ocenę ;) Totalna porażka. Moja ocena 10/10 :) |
śliczny :)
z czystym sumieniem 10/10 :)) |
Raczej nie mam żadnych zastrzeżeń. Ślicznie. 6/6
|
Jak na starter dom wygląda bardzo dobrze. Podoba mi się kształt bryły, otoczenie pełne drzew i przyjemne kolory budynku. Okna i drzwi, które zastosowałaś dobrze komponują się z całością.
Dwie rzeczy denerwują mnie we wnętrzach - roślina w hallu, która wyrasta z kolumny i kolor ścian w sypialni (drewniane panele ładniej by wygladały). Poza tym nie mam zastrzeżeń zarówno do doboru kolorów jak i funkcjonalności domu - przytulna sypialnia, funkcjonalna kuchnia, "ciepły" salon... Kolorystycznie najbardziej przypadła mi do gustu łazienka i sypialnia (pomijając ściany). Dobra robota. ;) |
Och...Takich ocen jeszcze chyba nie miałam ^^ Naprawdę jestem zaszczycona
|
Cytat:
|
Wygląd z zewnątrz trochę nieciekawy i już myślałam, że będzie taki cały ale się pomyliłam!
Bardzo ładny w środku! Tak ciepło urządzony. Lubię takie domki. 9,5/10. |
No... najwidoczniej ^^
|
I to jest starter???!!! Piękny, chyba najlepszy twój dom. Postarałaś się. Bardzo mi sie podoba to, że jest w ciepłych kolorach. Ocena: 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:43. |