![]() |
Odp: Mine first home :)
Pierwsza rzecz jaka zwróciła moją uwage - błąd w tytule ;) Powinno byc "First home of mine" albo "My first home". Chyba, ze to ma być "Mine first home" ale wtedy oznacza to "Kopalnia pierwszy dom" :D
Poza tym domek całkiem sympatyczny. Szkoda, ze nie ma zadnego ogrodu... Wygląda to tak, jakbys zaczeła od wnętrza, a potem nie starczyło Ci zapału na ogród. We wnętrzach postaraj się uzywac wiecej ciepłych barw ;) |
Odp: Mine first home :)
powiem Ci szczerze
*salonu - ta niebieska tapeta coś mi nie pasuje, *sypialnii - zajasno, za kremowo, tam wszytsko jest w takim samym odcieniu, mogłaś dać jakis element w innej kolorystyce, *kuchnii - ta podłoga coś mi nie pasuje i za.. ubogo tam. *sypialnia nastolatki - piink!!! ale za różowo i za pusto *jadalnia, łazienka - za czarno *hall - akwairum :D *atlanka - ładna jest, tylko te krzesła nia pasują. Podsumowując, nie chce Cie dobijać, w końcu to Twój pierwszy domek ;) za pusto wokół domku i ta bryła, ajć, taka.... nbez wyrazu, nie podoba mi się. EDIT; ale że tobie się chciało i dałaś na forum to w ogóle jest wielki + |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:20. |