TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Pierwszy domek by asiolek ;P (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43992)

Ilona-Milka-simka 18.06.2008 20:40

Odp: Pierwszy domek by asiolek ;P

Wszystko śliczne A Najładniejszy Ogród

Panna Lawenda 21.06.2008 14:15

Okropny.Ten styl.Ech brzydki, brzydki, brzydki!!!!!!!!!!!
Sorry, ale:
2/10

EDIT: Dobra mogę ci doradzić!Te kafelki w kuchni.Nie lubię dużo wzorów, dlatego łazienka też mi się nie podoba.Taki wsiowy trochę ten dom.Ten róż w sypialni, niepasujące lustro.Właśnie to mi się nie podoba!

Souris 21.06.2008 14:43

no to pora na nicole3131, wiecie, że jestem wymagająca :-)

bryły nie widać wcale, jeśli myślisz, że jedno zdjęcie starczy na jej ocenienie to jesteś w błędzie

ogród jest w porządku aczkolwiek ta "wysepka" na basenie jest dziwnie niepasująca, no i oczywiście doczepię się do ubarwienia terenu, chociaż troszkę mogłabyś go zmienić

w tym całym przedsionku przede wszystkim nie pasują firany, ściany i podłoga też do niczego nie pasują!a jedyne co mi się w nim podoba to kanapa (którą sama też mam)

łazienka jest totalnie tandetna, szkoda cokolwiek mówić, ale powiem
a)filetowy dywanik
b)pustka na ścianach
c)najtandetniejsze meble jakie widziałam
d)nic do siebie nie pasuje
e)kolor ścian i podłóg
dalej już mi się nie chce wytykać błędów jeśli chodzi o łazienkę, jedziemy dalej
co my tu mamy...mmmm...kuchnia, no dobra, po co tam są dwie kuchenki, to jakiś hotel jest czy co?a i taka drobna uwaga która tyczy się całego domu, ściągnij sobie lepsze umeblowanie, bo to odstrasza, chociaż niektóre są spox.Co do kuchni to jeszcze podłogi-są no nie wiem żeby cie nie obrazić po raz kolejny powiem że brzydkie

w salonie panuje totalna pustka no i sam maksis, rozumiem że może się to podobać, ale wnętrza z ich mebli wychodzą brzydki, no sorry

sypialnia, o tu muszę cię pochwalić za dobrane kolory (właściwie wszystko różowe), za łóżko i ten baldachim nad nim, ale po co dwa lustra?to nad łóżkiem bym skasowała i wstawiła obraz a tamto może zostać, ale przydałoby się pod nim coś w takiego jak stoliczek z kwiatem czy kosmetykiem.Ogólnie w pokoju za mało obrazów i kwiatów
o kurcze a ta część gdzie widać fotele to też do sypialni należy?matko te fotele niszczę w takim razie cały jej urok!

w pokoju rozrywkowym nie widzę nic rozrywkowego, po za niedobranymi meblami i odcieniami podłogi oraz ścian

biura nie będę już oceniać, po prostu nie chcę

RADY-ściągnij sobie więcej dodatków, postaw się na miejscu sima, chciałbyś/abyś mieszkać w takim domu?, dobieraj trafniej meble do koloru ścian i podłOg

Ocena-nie daję, ponieważ to twój pierwszy dom i nie chcę cię jeszcze bardziej pogrążać.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:48.