![]() |
Odp: The sims a laptop.
Nie nie, ja także mówię o tych zwykłych simach. :) Noo właśnie, jest sporo gierek, które się z Vistą nie lubią.
|
Po zainstalowaniu packa z obsługą Visty problemu już napewno nie będzie...
Bo aplikacja będzie uruchamiana już przez... no nazwijmy go 'cusia' (chodzi o plik exe czy inaczej plik wykonywalny...) robiony pod Viste... Same S2 mogą (ale nie muszą) stwarzać problemy. A lapek nie musi być z serii dla gier/multimedii. Ten podany później może tak dobry już nie będzie - aczkolwiek dalej S2 na nim pójdą. |
Nie będę zakładać nowego tematu.
Ja też mam w planach zakup nowego laptopa. Chciałabym kupić Acer Extensa 5220. Zastanawiam się, czy będzie on w miarę dobrze działać z The Sims2 i dodatkami? Tutaj jest on, ale ja go nie kupuję w sklepie Internetowym, tylko w moim mieście. ;) http://www.nokaut.pl/laptopy/noteboo...20-050508.html |
Na takim lapku podstawa napewno ruszy...
Jak z dodatkami - nie wiem Aczkolwiek nie należy spodziewać się cudów - zintegrowane układy Intela (graficzne) nie są w ogóle robione pod gry więc trzeba będzie być mało wymagającym... |
Cytat:
|
Ja posiadam laptpa i zwykły komputer. Twierdzę, że na laptopie chodzą jeszcze lepiej ;]
|
Cytat:
Dziękuję wszystkim za pomoc. :D |
Cytat:
pozdrawiam i życzę miłego i 'sprawnego' grania na lapku xD |
posty połączone
Już moje dwie koleżanki miły na laptopie simsy i sie laptopy szybko popsuły a nie były takie najgorsze
Ale myślę że jednak może to był zwykły pech z ich strony(czyli ze strony moich koleżanek).No to jednak myślę że może kupić. |
Nieważne, ale wiedz, że laptop od gry się nie zepsuje, a raczej nie powinien od razu. :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:57. |