![]() |
Odp: Posiadłość nad morzem
bryła od tyłu jest w porządku ale z przodu odcień szarości wcale mi nie pasuje, no a po za tym zieleń aż razi w oczy
ogród jest ładniusi, bardzo podoba mi się ta imitacja ręcznika przy plaży w środku wszystko znakomicie dobrane i nie mam żadnych uwag moja ocena: opisowa-dom ma wnętrze jedno z najlepszych jakie widziałam liczbowa-8/10, 2 odjęłam za bryłę i ogółem za to co jest na zewnątrz |
Z zewnątrz bardzo mi sie podoba i w przeciwieństwie do innych podobają mi się zielone barierki. W środku też niczego sobie. Nie podoba mi się jedynie sypialnia, taka smutna, pusta i ciemna ( ale to może wina złego ujęcia ). Reszta super. Ocena: 9/10
P.S. nie podoba mi się jeszcze ta wanna w łazience na parterze, dałabym jaśniejszą i nie z drewna |
Bryła: Eee...Jak u jakiejś mafii!Jeszcze te zielone ściany...Aha i dzięki za poprawę wielkości zdjęć.Nie podoba mi się sypialnia.
Podsumowanie: Może być! Ocena: 7/10 |
ogólnie domek mi się podoba :) bryła i ogród - nie podoba mi się ta szarość i nie pasuje mi z tą zielenią ale reszta fajna.
wnętrze - super! ocena 8/10 |
ŁAŁ.łADNE ;] TO CO MNIE DOBIŁO TOTo ,że pomieszałes 3 różne tynki (ochyda) Ale po za tym ąldne
PS. zapraszam do moich domków :D Pozdrawiam: Sheba |
Nie podoba mi się kolor domu z zewnątrz. A wewnątrz jest ślicznie! Bardzo podoba mi się kuchnia. Chętnie bym tam zamieszkała. ;)
|
WoW jak na pierwszy domek na forum to jest bo$$$ki ;D
Nie wszystko jest idealnie dobrane itp ale skoro to twój pierwszy domek to gratuluje ;) |
No, teraz już wiem jak się te dachy zmienia i wierzcie mi, że gdybym wcześniej wiedział to ten dom by tak nie wyglądał. I pisałem na początku, że z zewnątrz też mi się nie podoba. Ale taki już wyszedl i koniec. Teraz pracuję nad następnym i niefługo go tu wepchnę. MAm nadzieję, że się bardziej spodoba...
|
Śliczny, naprawdę. 10/10
|
kolego dał byś rade wrzucić domek na rapidshera
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:36. |