![]() |
Odp: Dom Kruka
Bardzo ładny, 10/10
|
piękne, cudowne i w ogóle...bryła jedna z najlepszych jakie widziałam (na forum), a wnętrze znakomicie dobrane 10/10
|
Ładny dom, ale ogród mi nie pasi. Taki za "sztywny". Nie podoba mi sie również wanna w łazience i kolor tapety w salonie. Reszta super. Ocena: 9/10
|
Śliczny. Mnie się podoba.
Ocena: 10/10 |
Bryła nie jest zbyt zachwycająca, ta zieleń mnie dobija. No i co to jest ten dół?
Jednak rekompensuje to wnętrze. Po prostu nie mam do niego zarzutów. Wszystko świetnie ze sobą współgra. Ocena: 10/10. |
Ten dół to pozostałość po równaniu terenu, nie moja wina. Jak do tej pory nie udało mi się owych dołów wyeliminować. Jakieś wskazówki co do tego?
Bardzo dziękuję za wszystkie opinie ;) |
Dom jest ładny. Z zewnątrz wszystko ok, ale nie podoba mi sie łazienka.
9/10. |
Zbyt klockowata bryła.
Nie podobają mi się te tuje przy płocie. W środku jest spoko, aczkolwiek... ...przedpokój i sypialnia są strasznie ciemne. |
Nic mnie tu nie zaskoczylo, ale jest ok 7/10, podobaja mi sie krzesla chyba w salonie i szafki w kuchni, stad moja prosba czy mozesz powiedziec skad to masz?
|
Bryła i ogródek mnie nie zachwyca (chociaż te "kwiatki w murze" są śliczne) ale wnętrze jest prześliczne! kuchnia, sypialnia, salon, wszystko mi sie podoba;p 9/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25. |