![]() |
Odp: Starter Raini-Aleja Turkusowych Maków
Mi sie podoba.9/10
|
Śliczna bryła, własny klimat, ładnie i kolorowo - wreszcie nie kolejny dom robiony pod nowoczesność,w dodatku śliczny opis.
10/10 |
Mój pierwszy dom na tym forum został skrytykowany za zielone ściany na zewnątrz. Do niedawna się z tym nie zgadzałem, aż zobaczyłem ten dom i widzę, że zieleń jako pokrycie z zewnątrz może wyglądać paskudnie. Może nie byłoby tak źle gdyby nie była połączona razem z cegłą! Bryła fajna, ale nie zachwycająca. W ogóle nic tu nie zachwyca. Wszystko jest zbyt... zwyczajne i bez wyrazu. Zero inwencji. 5/10 (a co to jest na 7dmym zdjęciu?? schody, półka czy jeszcze coś innego?? Nie mogę rozpoznać bo nic mi nie pasuje)
|
No więc bardzo dziękuję za tak pozytywne komentarze ;-) Te "urywane" schody są może i mało realistyczne,ale bardzo praktyczne :D Sim wchodzi po nich normalnie,tylko przy wejściu na ostatni schodek automatycznie "teleportuje" się na górę :D
Domek nie zawiera nowych meszy,tylko tapety,terejny i rekolory zrobione przeze mnie :D Wiem,że projekt jest odważny przez połączenie ostrych kolorów,ale o to mi chodziło,bo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mówiąc szczerze zdziwił (nie "obraził",krytykę przyjmować potrafię :) ) mnie Twój komentarz,że dom jest bez wyrazu i brakuje własnej inwencji-zamysł miałam taki,żeby dom był bardzo "żywy",optymistyczny,nastrajający pozytywnie,włożyłam w niego sporo serca (bo optymistką to jestem,czasem aż niepoprawną :D).No,ale cóż,każdy ma inne odczucia. |
Powialające ! uwielbiam twoje domy ^^
10/10 Pozdrawiam: Sheba |
Bardzo fajne kolorki z zewnątrz.
W przedpokoju i kuchni jest strasznie ciemno. Nie rozumiem też sęsu tych schodków na pierwszym zdjęciu "jadalni" Ogólnie domek średnio mi się podoba i biorąc pod uwagę Twoje wcześniejsze domy, to ten wcale nie zachwyca. |
Dzięki :D
Cytat:
|
Chyba coś mi się dzieje z mózgiem ( śłońce przygrzało xD ), albo mi się wydaje , że te schody na I zdjęciu kończą się na ścianie.
|
Ładny, ma swój klimacik. A ten bluszcz na zewnętrznych ścianach domu to specjalna farba czy co? Jak to zrobiłaś?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:32. |