![]() |
Odp: Dom okienko
Nie podoba mi się. W każdym pokoju są inne okna, dom jest strasznie duży i ten gigantyczny dach... Przy samym wejściu do domu jest straszny busz :/ W salonie to samo. W łazięce nijak nie pasuje tapeta, która moim zdaniem o wiele lepiej prezentowała się w pokoju dziecka, zamiast tej ciemnej, zimnej tapety. Podłoga w kuchni nieźle daje po oczach... W pokojach jest strasznie ciemno.. 2/10
|
jw :\ już moje są lepsze :D
2/10 |
eee.
co to ma być ? Buraczkowo-roślinkowo wita ? < zgon > pierwsze co rzucilo mi sie w oczy jest hol zastawiony bezsensownie kwiatkami [?][!] ciemne pomieszczenia,brak dopasowania kolorów brak jakiejkolwiek estetyki tego domu.. ale muszę stwierdzić ze ogród jest nawet taki jako taki... a wiec moja ocena 1/10 |
ten dom jest okropny 2/10
|
Starszy dach... brak koloru ściany na zewnątrz...dla matki z dzieckiem... raczej bogatej matki z dzieckiem... Miłowo...(widać budynek)
Wynik: 2/10 |
To nawet nie jest styl Tokio Hotel:D.
Mniejsza z tym. Za duże pomieszczenia , są w domu.;/. Ten hall to mnie przeraża. Tyle kwiatów.Przydała by sie tam jakaś szafka z bytami czy coś w tym stylu a nie same kwiaty. Przy drzwiach nie widzę alarmu anty włamaniowego. 2/10 nie podoba mi się. __________________ Tokio Hotel is the best |
Cytat:
|
Dom w ogóle mi się nie podoba. Po co tyle roślin??? Bryła fatalna, kolory albo za jaskrawe, albo za ciemne. Ogród taki nieprzyjemny. Ogólnie dom sprawia wrażenie takiego nieuporządkowanego. Ocena: 2/10
|
No, kolejny dom jak hangar samolotowy. Czy to są jakieś żarty?! Przed chwilą skrytykowałem jakiś domek za jedno karzełkowatość, a tu nagle TO... Co to ma być?! Zero stylu. Pod tym dachem można by upchnąć jeszcze ze dwa piętra! A te kolory- jak w grobowcu. Ta matka musi być jakaś sfiksowana, a dziecku to już w ogóle współczuję...
I ten ogród botaniczny w przedpokoju to też porażka... Liczbowo nie będę komentował- myślę, żę tyle wystarczy... |
Ciemno, pusto, za maxisowsko i jeszcze do tego zdjęcia do kitu. Na razie bez oceny liczbowej.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:29. |