![]() |
Odp: "Spokojny wrzask" by kubuss
Śliczny. :D Tak jak Bjork, w Twoich domach nie ma się do czego przyczepić. ^^
Ocena: 10/10 |
Łał ;). Jestem pozytywnie zaskoczona.
Cały dom ma fajny klimat ;p. Sypialnia, kuchnia i łazienka są bardzo oryginalne. Właścicielka musi być odważna w kolorach. W środku praktycznie nie ma się do czego przyczepić. Właściwie gryzie mi się tylko to, iż z zewnątrz domek ma taki szary tynk, a w środku jest taki kolorowy - ale to taka drobnostka. Acha, wspomnę jeszcze, iż podoba mi się ten mały ogródek. Ocena: 10/10 oczywiście^^. |
Śliczny <33 bardzo mi się podoba ^^ szczególnie kolorowa łazienka i duża przestronna kuchnia przypadła mi do gustu... :-) 10/10
|
Bardzo fajniutki domeczek z nutką fantazji ;) Otoczenie ok, bryła też jest w porządku Poboba mi się 10/10 :)
|
Łoszzz nie spodziewałem się takich ocen, hehe dzięki za wszystkie i zapraszam do dalszego komentowania :) Zdradzę tylko że mam w zanadrzu jeszcze 2 projekty domów więc możecie się ich spodziewać na forum :P
pozdrawiam: kubuss |
Co do bryły, to chociaż jest trochę klockowata jest ładna.
W przedsionku nie podoba mi się żyrandol. W kuchni nie pasuje ten kwiatek przy wejściu. W salonie nie podoba mi się trochę ten stolik pod telewizor i to , że posłanie dla psa jest tak blisko kanapy. Najbardziej urzekła mnie sypialnia. W łazience nie podoba mi się ścianka oddzielająca prysznic , mogłeś użyć lepiej całej ścianki, nie ukośnej. Ogółem mimo tych minusów , które wyżej wymieniłam domek bardzo mi się spodobał. |
Edit: Jednak ten dom, którego dałem zdjęcie nie będzie zamieszczony na forum, jestem w trakcie meblowania innego domu, ktróry wystawię na forum. Sorrki za zamieszanie :) Dom, który teraz urządzam będzie gotowy na wieczór :P
|
Zaznaczyłam w sondzie odpowiedź "Tak" bo:
Salon, salon, salon... Wydaje mi się, że w każdym (prawie) domku, a dokładniej w salonach jest ta sama tapeta. To jest ten największy minus, a po za tym ogród mi trochę nie pasi, ale to przez zapewne Twoją skromność. |
Klemciaczeq - Tapety nie są takie same. możliwe że Ci się wydaje po prostu podobają mi się te kolory, a tepety mają inne odcienie :)
|
Jesus.. Jest jest great ..! A ta łazienka z tymi kafelkami to cud nad cudami ! Jest bossska tak jak domek 10/10
A i ten dom co będzie to też na 10 :) bo booski |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:45. |