![]() |
Odp: Pytanie : Annoucments czyli Zapowiedzi
W sumie,to ja tez nie zabardzo zrozumialam.
Chodzi o to zeby stworzyc temat z postami z samymi zapowiedziami? ^^''? |
Z tego co ja zrozumiałam, to tak =)
|
tak.
sama nie wiem czy to ma sens, czemu miałoby służyć robienie zapowiedzi? wydaje mi się, że prościej jest od razu dać pierwszy odcinek. |
Rocket, ale poprzeglądaj sobie tematy z fs, spora część robi "wstęp", "zapowiedź", a "odcinek doda jutro" i to jutro trwa całe wieki, a zamias zaśmiecać forum, zaśmieci tylko temat... ale zróbcie jak uważacie ;p
|
po co te zapowiedzi ?
ktoś chce dać fs ale da zapowiedź potem mu się odwidzi i nie da odcinków tylko zawala forum takimi bzdetami |
No właśnie o tym mówię... Dlatego dodawali by zapowiedzi do oddzielnego tematu przeznaczonego na zapowiedzi, a tak piszą tylko jednego posta i zasyfiają temat, a nie dział... A po za tym przyciągnie się (może) więcej czytelników... ^^
|
Jak dla mnie prościej jest po prostu wejść do tematu, przeczytać pierwszy rozdział i zobaczyć, czy mnie to interesuje. Osobna zapowiedź nie jest mi potrzebna :)
Jestem na nie. Cytat:
Ale to tak szukając dziury w całym. |
Ja uwazam,ze to jest calkiem niepotrzebne. Lepiej tak jak napisala Rocket,zmobilizowac sie i dac odcinek odrazu.
A jakas subtelna zapowiedz mozecie wkleic naprzyklad w sygnaturke;] |
Ja to widzę tak:mnóstwo osób doda tą "zapowiedź" tylko po to żeby się pochwalić jacy są inteligentni, że umieją napisać przedstawienie postaci, czy też, że ich emo-bohaterka ma ciężkie życie, bo nikt ich nie rozumie. Znajdzie się tylko z 33% wybranych, którzy napiszą porządną zapowiedź i dadzą odcinki. Reszta tych, co dobrze piszą i są systematyczni albo napiszą zapowiedź jako pierwszy odcinek, albo nie będą się bawić i lecą dalej z historią.
Więc popieram Lizek, Rocket i Megi. Z poważaniem Masakra |
Tak wiec poki co temat zamykam,a ewentualnie z innymi moderatorami przedyskutujemy ta propozycje:)
Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:51. |