![]() |
Odp: Dwupoziomowy kloc.
Bardzo udany dom.
Kolory dobrane znakomicie, pomieszczenie nie są, ani za duże, ani za małe. Bryła też ok. Przytulnie i ładnie. W ogóle 'ciekawie' wyposażony, widać, że miałeś pomysł na ten dom. Wprost nie ma się do czego przyczepić. Zdjęcia też dobre. 10/10. pozdrawiam ;) |
śliczny klocuś ;) 9/10
|
Nie no ładny ten "kloc" podoba mi się, nie mam żadnych zastrzeżeń :) Ocena: 10/10
|
Troche jakby przebudowa `Białego domeczku na palach
... ale ładnie, podoba mi się :D 10/10 |
No, bardzo ciekawy pomysł... Jak widać rozbudowana bryła to nie wszystko, by dom wyglądał świetnie. Tobie udało się osiągnąć to bez większych kombinacji (i tu lekcja dla mnie8)). Wnętrze- nic tylko podziwiać! Idealnie w moim stylu. Ogromnie podoba mi się połączenie pięter poprzez dwupoziomowe okna. Jedyny minus to sypialnia w takiej otwartej i nieintymnej przestrzeni- powinna być na górze a co najmniej w oddzielnym pomieszczeniu. Oprócz tego ok- 9/10.
|
Śliczne.Nawet jak bryła jest klockowata.10/10
|
Bardzo mi się podoba pomysł z tym, że od frontu jest jedno piętro, od ogrodu 2 :D
To fajnie wygląda... Umeblowanie, kolory super. Jednak od frontu moim zdaniem kiepsko się prezentuje... trudno mi to opisać, ale zbyt "prosty" i jednolity jest... Ocena 9/10 |
Rzeczywiście klocek,ale środek ładny, 9/10
|
heehh zakochałam się :D Mi się mojedomy nigdy nie podobają ! Eh :D:D Szkoda ze ja tak nie umiem ;(
|
Śliczny ten dom. Ale za pusto.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:21. |