![]() |
Odp: "Głośny szetp" by kubuss
Mi się spodobała bryła - robisz coraz lepsze, mają coraz więcej bajerów tak zwanych. Ale z drugiej strony jakbym oceniła ją 10/10, to nie byłoby za bardzo sprawiedliwe oglądając inne domy więc 9/10.
W ogrodzie przepuszczę ci brak roślin, bo po prostu nie byłoby gdzie ich postawić, ale bez oceny. W przedsionku i jadalni za dużo kresek (ściany i krzesła) do czego nie pasuje mi ten regał na książki oraz kwiatek. Dopiero teraz zwróciłam uwagę na sufit - totalnie niszczy całość, czemu nie jest np. brązowy? Jak takiego nie miałeś to nie trzeba było w ogóle dawać. Kuchnia też ma ten sam sufit i te same, okropne pasy, ale meble są ustawione idealnie za co duży plus. W salonie nie pasują firanki, niby całość w stylu nowoczesnym, a tu nagle coś z 18, 19 wieku. Podobają mi się tutaj za to te ściany, są świetne. Sypialnia ładna, to "}ładna" jest trochę naciągane ale dobra. ocena ogólna wnętrza to 6,7/10 |
10/10, jest cudowny. CUDOWNY :)
I zauważam pewną stałość w nazwach domków ;) |
Tym razem się naprawdę postarałeś bryła jest świetna .
Wnętrze też jednak nie podoba mi się kuchnia ale to chyba głównie przez te kafelki . Reszta pomieszczeń jest bardzo gustowna i w dobrze dopasowanych kolorach . Ocena 9\10 Jeszcze zauważyłem te firanki które pasują kolorystycznie ale nie do nowoczesnego mieszkania wyglądają bardziej na jakieś starodawne . Ale oceny nie zmienię . |
super domek 10/10
|
Bardzo podoba mi się bryła, ale środek tak średnio, wszędzie te paski i trochę pusto. 8/10
|
Hmm, ja chyba już przestanę zaglądać do Twoich domów. :D
Już w ogóle nie ma się co do nich czepiać. :D Ocena: 10/10 |
Bardzo mi się podoba zreszta jak zwykle. xD :P .
Fajne kolorki. Bryła mi się bardzo podoba. Ps.To bombardowanie domami na bank będzie miłe :). 10/10 rzecz jasna. _______________________ Tokio hotel is the best |
Z zewnatrz bardzo ladnie domek sie prezentuje . Tylko w srodku moze troche za duzo tych paskow :P.
Aha a to przed wejsciem do domu to nie altanka tylko weranda :D 10/10 |
Bana dla Kubuss!
Nie umiesz robić brzydkich domków? ;) Bez komentarza. 100/10 |
Domek bardzo ładny :) Jak to się mówi ciasny, ale własny hehe :D
Moja ocenka 10/10 :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:20. |