![]() |
Odp: Mój pierwszy domek na forum
Cytat:
Shaggy - plazma poszukiwana, już mam podejrzane strony Edit:Znalazłam plazmę! Tutaj jest http://www.c-and-c-enterprises.com/ . Zjedź trochę więcej niż połowa strony w dół i tam masz taką białą plazmę w której baba podaje wiadomości |
Nawet fajny. Tylko trochę pusty... :( Dam... 8/10
|
Wielie dzięki! Jeżeli będziesz miała jakieś problemy, pisz na PW ;)
Thx wielkie ;p |
domek jest okej... ogród też...
łazienka jest cudowna baaaardzo mi sie podoba.. i meble do kuchni a szczególnie stół z krzesłami.. przedpokój jest nawet ok.. i pokój dzieci. natomiast w sypialni to lozko mi sie nie podoba... i dom moglby byc troszeczke mniejszy.. a salon mi się nie podoba wcale: 1. płytki w salonie? 2.za duze pomieszczenie 3.za malo mebli 4.kolorystyka nieciekawa... ale w sumie nie jest zle.. ocena: 6/10 |
To naprawdę twój pierwszy dom ? Jestem pod wrażeniem :) Bryła jest bardzo ładna, chociaż mogła byc mniejsza. Pomieszczenie ślicznie wystrojone. Co do styli to faktycznie trochę pomieszałaś, ale wyglląda to bardzo ciekawie, mimo że przesadziłaś trochę w łazience i sypialni na piętrze. Podoba mi się :)
|
chmm to może zacznę od łazienki na górze - super wszystko dobrane, pomieszczenie w sam raz :) Najmniej podoba mi się kuchnia - przeszkadza mi ta tapeta... Tak samo w salonie - trochę za duży. Naokoło domu - fajnie.
Ocena - 7/10. |
Aż mnie oczy bolą od niektórych kolorów w pomieszczeniach.... przede wszystkim za duże pomieszczenia....i po co? skoro nawet później nie ładujesz tam na tyle przedmiotów żeby zapełnić to wolne miejsce.... musisz jeszcze nad tym popracować ;)
|
Domek bardzo mi się podoba, a w szczególności łazienka nr 1 i pokój dla dziecka. Po prostu pięknie. Moja ocena 10/10
|
Powiem szczeże, że boję się grafiki the sims 1....ale tu akurat jest przeciwnie...daje 9/10
|
Z kąd masz te schody ??
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:14. |