TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Dom "White&OtherColours" (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=44695)

treys 09.07.2008 15:08

Odp: Dom "White&OtherColours"

BOOOSKI! nie dużo trzeba określeń żeby ten dom opisać. no zazdroszczę talentu ja tak nie umiem:(. 10/10:D

Aleksandra 09.07.2008 15:13

Ohhh chciałabym tam spędzić wakacje...
Podoba mi sie najbardziej ta plaża:D Kuchnia z jadalnią, i łazienka podobają mi się najbardziej. nie podoba mi się pokój dziecka a sypialnia jest dla mnie za zimna. 9/10
Pozdrawiam:)

asiolek 09.07.2008 15:16

Śliczny domeczek ;) 9/10

Callineck 09.07.2008 15:49

Nie będę pisać komplementów, bo musiałabym powtórzyć wszystkie posty ;)
A po sypialni widać, że jesteś facetem :)
Nie pasują mi 2 rzeczy:
- biały dywan w salonie trochę mnie razi, wolałabym jakiś jasny beż
- podwójne łóżko w sypialni u dziecka - faktycznie przyszłościowe, aż za bardzo ;)

Widok od strony morza fantastyczny - jak pocztówka z wakacji :)

miracle 11.07.2008 22:25

Zmieniłabym tylko szafe w pokoju dziecka. Jest ohydna i nie w ogole pasuje.
Dalbys ktorys ze swoich domkow do sciagniecia? Bo bardzo mi sie podobaja, a szczegolnie bryly i ogrody. ;P

szynszylam 12.07.2008 09:04

Dom nawet ładny, oczywiście pomijając fakt, iż chyba oprócz ścian i kilku elementów wszystko jest ściągnięte z Internetu. To dla mnie wielki minus. Pomimo to myślę, że masz zadatki na dobrego architekta w Sims 2, ale pomyś o zrobieniu czegoś bez użycia dodatków z Internetu.

Marian... 12.07.2008 14:23

Mógłbym wrzucić każdy z nich, ale mam w nich dodatki z takich stron, z których nie pozwalają ich rozprzestrzeniać. Muszę te domy z nich uprzątnąć i może wtedy, ale to potrwa, tym bardziej, że nie wiem które są które...

szynszylam,

Nie wiem nic o gotowych pomysłach ze stron, ja tylko ściągam dodatki i z nich korzystam, nie stawiam gotowych kompletów!!!

A tak na marginesie: do niedawno miałem beznadziejnego neta i nie ściągałem ŻADNYCH dodatków, a tymi maxisowymi to już rzygałem.. No to teraz sobie odbijam...
I pomyślałem sobie, że te starsze moje domy były ok, więc też je kiedyś wepchnę. Tylko najpierw muszę pokombinować z save'ami, bo tych domów aktualnie u ,mnie w grze nie ma...

maniakwiatek 12.07.2008 16:54

Brak mi słów. 10/10

Człowiek renesansu 27.07.2008 13:10

Uwielbiam takie klimaty. Nowoczesny, ale ciepły. A ten taras nad morzem- cudo! Podziwiam, masz talent...

10/10 bez gadania!

Agula_87 28.07.2008 10:06

Ogólnie podoba mi się, mam zastrzeżenia co do pokoju dziecka - szafa i kuferek na zabawiki zupełnie mi nie pasują... z myślą o dzidziusiu, moim zdaniem, w pokoiku powinno znaleś się łóżeczko, stolik do przewijania i rzeczy dla maluszka :) Ale to jest wybaczalne, ponieważ Twoja Simka jest niezamężna, to zrobiła sobie tam coś w stylu gabineciku z sypialnią dla gości... :) A jak już znajdzie męża to będzie czas na dzidziusia i wtedy zapewne inaczej urządzi ten pokój, prawda? ;)
Bardzo podoba mi się kuchania wraz z jadalnią :) Cudeńko ;) Taras też jest świetny...

Moja ocena 9/10 :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:44.