![]() |
Odp: Bez zmian od Shaggy
Fajnie że w ts1 ;) Nie ocenię bo na razie nic zbytnio sie nie dzieje i text bardzo krótki ale dam ocenkę po drugim odcinku.
|
2 Odcinek FS zostanie opublikowany w Sobotę 19 Lipca o godzini 17:00. Opóźnienie powstało ponieważ musiałem zająć się teledyskiem do TVS |
Obiecałam że wejdę, ale ocenię dopiero pierwszy odcinek. Na razie mi8 się podoba :) Cieszę się, że ktoś jeszcze pamięta o ts1
|
Fajne! Czekam na dalszą część!!! :)
|
Ciekawie piszesz... oryginalnie. W końcu coś innego... zaskoczyłeś mnie, pozytywnie oczywiście. Jak zobaczyłam ten temat, to długo odwlekałam wejście do tego tematu, wczoraj weszłam, zobaczyłam pierwsze zdjęcie, wycofałam się, ale później zdałam sobie sprawę, że to może być naprawdę fajne... i tak o to... czytam! ;]
Hehe... czekam od soboty. Pzdr. |
Naprawdę, wielkie THX ;)
Pozdro |
Ja się nie chcę czepiać,ale odcinek miał zostać wyemitowany DWIE I PÓŁ godziny temu ;/
Czekam i czekam no i nic ;/ |
Sopel, nie zawsze uda się dodać tego dnia co się planowało... więc się nie czepiaj, spóźnił się jak narazie tylko o jeden dzień, mam nadzieję, że w dzisiaj doda =)
|
hah, jedyne fotostory, które chciało mi się przeczytać ^^. Jak na razie, podoba mi się, ciekawie piszesz ^^. Czekam na dalszy ciąg
|
Fajne, ciekawie napisane... Czekam na drugi odcinek ;]]
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:22. |