![]() |
Odp: Mój pierwszy dom na forum. Aleja Bursztynowa
Bryła moim zdaniem jest fatalna i w dodatku złe rozmieszczenie okien .
Ogród Nawet ładny ale dałbym więcej roślinności bo bokach ogrodu dzięki czemu nie wyglądał by tak pusto . Wnętrze Bardzo mi sie podoba szczególnie te kolory w salonie , kuchni i jadalni rzadko je ktoś używa .Natomiast nie podoba mi się łazienka na parterze oraz kolory łazienki na piętrze zlewają się . Wnętrza robisz całkiem ładne ale popracuj na bryłami domów oraz ogrodem . Ocenie Bryła , ogród i wnętrze osobno Bryła 2\10 Wnętrze 8\10 Ogród 6\10 Reasumując 5.33\10 Pozdrawiam |
Cytat:
|
7/10
Ponieważ Jest za ciemno Nie podoba mi się bryła i ogród. Za mało okien. |
Z zewnątrz: nie jest źle. Ogródek nawet ładnie uporządkowany. Bryła domu mi nie pasi, jakaś taka krzywa o.O. Nie podobają mi się okna, są źle rozstawione i... zbyt ciemne.
W środku: i tutaj mamy efekty ciemnych okien. Bardzo ciemno w pomieszczeniach. Gdzieniegdzie pustki np. na tarasie. Trochę wymieszałaś kolory i style, chociażby łazienki są dość nowoczesne. Nie pasują mi też te koszule w holu. Nie wiem po co one tam są o.O. Jednak ogólnie mówiąc, jak na pierwszy wystawony domek na forum - nie jest źle. Ocenię na: 6/10 ;). pe.es. buduj dalej, aż dojdziesz do perfekcji xdd! pe.es. 2. ładna nazwa domu ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:13. |