![]() |
Odp: Densetsu by BJORK
Super pomysł, a nazwa jeszcze lepsza :P. Jedyne co mi nie pasuje po zbyt nowoczesny styl meblowania domu do wynajęcia jakoś mi nie pasi do chińskiego/japońskiego wystroju. A tak to wszystko ok :P Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss |
Dzięki bardzo za oceny.
Dachy są dostępne w podróżach, ale można je również zrobić za pomocą kodu boolProp ConstrainFloorElevation false stawiając dach a następnie kształtując odpowiednio teren pod dachem :D Zapraszam do zabawy... Parcela wkrótce pojawi się w dziale downloads i Wasi Simowie będą mogli tam wypoczywać... Niezgodzę się z większością, że nowoczesne meble nie pasują do tradycyjnego japońskiego stylu - uważam, że tworzą ciekawe kontrasty. Pamiętajcie zresztą, że jest to Ośrodek wypoczynkowy, a nie zapuszczona chatka nad polem ryżowym, więc simowie muszą mieć basen i inne rozrywki :) Pozdrawiam wszystkich... :) |
śliczny <33 nie no poprostu kocham twoje parcele. niby takie zwykłe maxisowe ale mają coś w sobie. coś pięknego. 10/10!!!
|
Bogaty wystrój i architektura nie wskazują na zapuszczoną chatkę. Biedne chatki przy polach ryżowych mają zwykle normalne dachy, a nie te z podróży. :P
|
Piękne. Podoba mi się ten japoński nastrój. 10/10
|
Ohhhhh to jest śliczne...bardzo mi się podoba. Zdecydowanie i z czystym sumieniem 100/10
|
Te dachy są cudownee...*o*
Łazienka jak dla mnie za ciemna... Kącik na herbatkę za to bardzo przypadł mi do gustu. ^^, |
Prze - pię - kny!
Jedynie w portierni trochę* pustawo, ale to taka mała uwaga ;). 10/10 * trochę bardzo pustawo ;p |
Odświeżam temat, bo dałam do pobrania :)
|
Świetne ! 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:04. |