![]() |
Odp: "Misja"
bakalia ale ty jesteś bezczelna, uważasz że nie wiem co to jest całokształt, napisałam jak napisałam dla upewnienia się czy ty wiesz co to znaczy. Ile ty masz lat, 9?
A oto odcinek 2 OBEJRZYJ |
fajnee- takie oryginalne, inne. Czasem trochę trudno się połapac kto z kim mówi ale to drobiazg 9/10.
|
ktoś jeszcze oceni?
|
Cytat:
I w ogóle nie wiem, o co się tak wykłócasz, ale jeśli chcesz, to w porządku, możesz się ze mną kłócić. Mnie to tam nie obchodzi... A ty nie mogłaś się wysilić i napisać czegoś bardziej oryginalnego niż to, że mam 9 lat? ;] I już się tu nie będę wypowiadać, nie chcę robić offtopa (w przeciwieństwie do ...[jeślipopieraszmojezdanieiwłaśnietoczytasztowieszko gonickchciałamtunapisać] |
Cytat:
Powiedziała że nie podoba jej sie całokształt no i jakoś zrozumiałem odrazu ,a ty się rzuciłaś na nią by ci konkrety mówiła :O może nie powinna powiedzieć tak do ciebie ''No, skoro nie wiesz, co to znaczy "całokształt", to brawo! Trzymaj tak dalej!'' no ale jak tu wytrzymać jak powiedziała swoje a ty chcesz wyciągać jeszcze dokładniej. 8o Mi tak samo nie podoba sie całokształt...bo tu ciężko wymieniać ,poprostu całość mi sie nie podoba. |
Niby fajne , ale mam pytanie co im sie dzialo [ w 2 odcinku] po teleportacji , bo nie jestem pewna co to bylo xD
I jest troche niedopracowane , np. jak "krolowa" wnika w tron :D 8/10 _________ "Nie potrafimy powiedzieć czym jest rzeczywistość; potrafimy jedynie powiedzieć, jaką nam się wydaje." -Bachelard |
właśnie, że wnika w tron to zrobiłam specjalnie, a tam po teleportacji to nic, właśnie cała teleportacja miała tak wyglądać :)
|
"Even the devil wouldn't recognize but I do" - Duży +, bo to ostatnio moja ulubiona piosenka :)
Zwiastun sugerował coś na kształt "Płomienie Miłości" :D Pierwszy odcinek taki jak dla mnie zbyt chaotyczny - prawie nie przedstawiłaś bohaterów i ta czarownica była bez sensu z tymi swoimi dialogami... Dopiero w drugim odcinku się coś niecoś rozjaśnia. Fajny pomysł - babka skrzywdzona przez męża mści się na całym świecie, ale pragnie to zmienić - niby banalne ale w fajnej konwensji czarów to przedstawiłaś... Pewnie gdy pijany wrócił do domu i chciał ja lać to oddała dwa strzały ostrzegawcze - prosto w jego głowę :D Wykonanie super - brak diamencików, fajne ujęcia, ale tekst czasami niewidoczny na jasnym tle, a i jeden błąd ortograficzny "wyżuciłaś"? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:00. |