TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Videostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Ziemia czy Niebo? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=45254)

TrapMuzik 21.10.2008 14:09

Odp: Ziemia czy Niebo?

Mam jedną prośbę ;]...Dajcie mi się rozkręcić, bo to dopiero 1-wszy odcinek i sam wstęp do akcji...Nie wiem czego można się spodziewać po 1-wszym odcinku, ale ok...Mam nadzieję, że jednak będziecie dalej oglądali;]..
Pozdrawiam :) ...

Lara_Croft 21.10.2008 14:11

No tak, ale masz już doświadczenie, więc naprawdę piszemy, że mogło być lepiej. I rozczarowałam się. Przykro mi, ale pamiętaj nie straciłaś Oglądacza. :)

Ellie 21.10.2008 18:06

Właśnie, Am, po prostu uważamy, że stać cię na więcej : )

Ale nawet jesli trochę skrytykowałam, BĘDĘ OGLĄDAĆ! ;]

mario 21.10.2008 19:15

Cytat:

Napisał Ellie (Post 881061)
Dubbing jest średni... szczególnie Patryk.
Ma taki monotonny głos...

Dzięki wielkie...

Ellie 22.10.2008 14:45

Po prostu jestem szczera!
No co, mam napisać, że jest super extra i w ogóle, chociaż nie podoba mi się dubbing?

A skoro ty dubbingujesz Partyka, to postaraj się wprowadzić więcej emocji w swój głos xD

mario 22.10.2008 14:48

Wiem, że jest monotonny, ale gdyby chociaż dało się to zmienić... Ale ja tego nie zmienię, po prostu mam taki i już. Więc ocenianie czegoś, czego nie jest się w stanie zmienić, jest raczej nie na miejscu... :/

Ellie 22.10.2008 14:55

Dobrze, w takim razie przepraszam, jeśli obraziłam cię swoją wypowiedzią :]

Odessa 22.10.2008 15:53

Przecież Ellie nie masz za co przepraszać, bo nawet nie wiedziałaś czy ten głos taki jest czy da się go zmienić Desinger został ,,bardzo" urażony dobrą radą Ellie ;/;/ Biedny Desinger ... ;/;/

Co do odcinka bardo mi się podoba :) Czekam na następny z nicierpliwością :):) ;p

mario 22.10.2008 16:06

Cytat:

Napisał Ellie
Dobrze, w takim razie przepraszam, jeśli obraziłam cię swoją wypowiedzią :]

Nie obraziłaś, tylko zaskoczyłaś. Nie masz za co przepraszać, ale fajnie, że to robisz. Dobrze to o tobie świadczy. :)
Cytat:

Napisał Ajeczka13
Przecież Ellie nie masz za co przepraszać, bo nawet nie wiedziałaś czy ten głos taki jest czy da się go zmienić Desinger został ,,bardzo" urażony dobrą radą Ellie ;/;/ Biedny Desinger ... ;/;/

Owszem, Ellie nie ma za co przepraszać. ;) Poza tym ona wcale mi nie udzieliła żadnej dobrej rady. I nie czuję się urażony. Aha, jeszcze jedno. Nie wtrącaj się. ^___^

Ellie 22.10.2008 16:09

Dobra, skoro ja i Désignér sobie to wyjaśniliśmy, to skończmy wszyscy już tą dyskusję :] Bo jeszcze się pokłócimy... xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:13.