![]() |
Odp: Dworek "Mango"- remake by Liv
Ej - czepiacie się... domek jest bardzo ładny, jak na The Sims :)
Tylko mogłaś go zrobić na fundamentach i robić zdjęcia przy podniesionych ścianach i z bliższej perspektywy ;) Nie no oczywiście, żart, ale nie do końca, bo z tego co pamiętam, to jakoś tak ciężko szło robić zdjęcia w 1, a Twoje wyszły bardzo przyzwoicie. Ale tak do końca Maxis to nie jest, jakoś nie pamiętam tych fioletowych zestawów do łazienki, kwiatów i kilku innych rzeczy :) Ale z drugiej strony dawno nie grałam. Pozdrawiam |
Cytat:
Sory, może nie rozumiem, ale w TS1 nie da się zrobić fundamentów ;d |
Cytat:
Myślenie nie boli. ;) |
Ojej, sory ;d
lol, xDDD |
Nie no ludzie,co sie z wami dzieje???????!!!!!!!!!!!
Przeciez ten doek jes bardzo przytulny! Tylko ta jedna lazienka troche ponura,ale oprocz tego jest spoko! Daje dziewiec z dziesieciu punktow! PS:Ta fioletowa sypialnia jest urocza! |
Całkiem niezły :)) Może trochę pusto
ogólny wygląd : 5/10 ogród: 8/10 parter : 7/10 ( kuchnia trochę pusta, salon w porządku) piętro: 10/10 (najbardziej mi się podoba;) ) Wynik: 30/40 :D |
Tfu - paskudny domek... Nie potrafisz budować 0/100 ;)
|
Mnie najbardziej bolą te okna w destrukcji od tył dworku. W takim "artystycznym" nieładzie;] W środku chata niczego sobie, ale mogłoby być lepiej. No nie wiem co ci dać. Może ja tak twierdzę bo niecierpię ts 1 a ty jesteś ich zwolenniczką z tego co pamiętam. Daje 6/10
|
Ładny. Nie podoba mi się tapeta z zewnątrz. Ale ogólnie domek przytulny itp.. 8/10. :)
|
Ekhem taki se
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:29. |