![]() |
Odp: Dom DIQ
Tak się ino wtrącę...
Ja nie wiem, dlaczego wszyscy się uczepili ogromnych ogrodów, kipiących wręcz kwiatami, altankami, mosteczkami i innymi 'upychaczami'...?? Jasne, taki dom wygląda przytulniej niż choćby powyższa bryła, ale czasem taki jest po prostu POMYSŁ. Ma być modernistycznie, nowocześnie z nutą elegancji - więc kładzie się znienawidzone przez niektórych lustrzane podłogi, robi jednokolorowe bądź skromne ogrody, ustawia mało ale efektownie stylowe meble... Ja np. nie wyobrażam sobie domu DIQ z 'kfioteckami' wszystkich kolorów tęczy, z beżowiunią elewacją i drewnianym daszkiem... Autor sam zaznaczył, że: Cytat:
Offtop: Asiolek: RZeczywiście. |
Bardzo ładny dom dawno nie widziałem tak świetnej bryły .
Wnętrze świetne . Ocena 10\10 |
Dom jest świetny :)
Szczerze pisząc :) jak zaobaczyłam pierwsze zdjęcie to jakoś mnie nie przekonała ta bryła, ale oglądając już kolejne foteczki stwierdzam, że to jest cudne :) Stylowe, eleganckie wnętrze, ogród w sam raz... nie ma do czego się przyczepić :) Chętnie bym zamieszkała w takim domku :) Moja ocenka: 10/10 :) |
Ten domek jest cudowny :) Śliczny i taki w nim przyjemny klimat. Wszystko mi się podoba. Moja ocena: oczywiście 10/10 !
|
Cytat:
|
Śliczny po prostu śliczny jak dla mnie to 10/10 :)
|
bardzo ladna bryla a w srodku poprostu przepiekny. 100/10
|
AAAA! NIEEEE! TYLKO NiE TOOO!
JA NIE CHCĘ ;_____; Ekhem. Nowoczesne bryły mnie prześladują. Tak właściwie, to dokumentnie nimi sram. =.= Ludzie, błagam, klocki bez dachu wcale nie są trendi i dżezi. To nie jest to, co misie lubią najbardziej, cholera no! Bynajmniej, jeśli chodzi o mnie. Ale wnętrze jest śliczne. <3 Nowocześnie, ale przytulnie - i za to masz plusa. I kolory fajnie dobierasz, o. |
Cytat:
Dlatego nie powinno się dawać oceny mizernej tylko za to, że dom "nie jest w czyimś stylu", projektant może czuje pasję do czegoś innego. Nie potraktuj tego jako obelgi tylko rady, bo przecież nie dałeś żadnej oceny. I dobrze. To tak na marginesie. Linea- zgadzam się z Tobą w 100%! Ten dom jest świetny i SPÓJNY!!!!! Wszystko do siebie pasuje! Wszyscy przyczepili się tych ogrodów, a przecież bujne zarośla i babcine rabatki i klomby wyglądałyby paskudnie!!! Tak samo byłoby gdyby ktoś zbudował taki ogród jak ten przy przaśnej, wiejskiej chacie!! To wymaga wyczucia. Moja ocena: Bryła 100000000/10- nie widziałem tu jeszcze lepszej Ogród- 10/10- po prostu pasuje Wnętrze- 11/10- wspaniałe Jak narazie jestem zachwycony wszystkimi Twoimi domami! Tak trzymaj!! |
Nie no gościu niezły ten dom :P Wnętrze super, zewnątrz ładnie. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:02. |